ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Στην Έρκουλες δανεικός ο Βέργος

Δεν κάνει μόνο μεταγραφές ο Παναθηναϊκός, «τρέχει» και το κομμάτι των αποχωρήσεων. Και η πιο απλή από τις περιπτώσεις που είχε να διαχειριστεί, τελείωσε. Ο Νίκος Βέργος παραχωρήθηκε δανεικός στην Έρκουλες. Μήνες τώρα είχε πάρει το μήνυμα πως δεν τον… βλέπει ο Γιώργος Δώνης. Αρχική του πρόθεση ήταν να πάει κάπου ως ελεύθερος. Ωστόσο, τα...

Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Δεν κάνει μόνο μεταγραφές ο Παναθηναϊκός, «τρέχει» και το κομμάτι των αποχωρήσεων. Και η πιο απλή από τις περιπτώσεις που είχε να διαχειριστεί, τελείωσε.

Ο Νίκος Βέργος παραχωρήθηκε δανεικός στην Έρκουλες. Μήνες τώρα είχε πάρει το μήνυμα πως δεν τον… βλέπει ο Γιώργος Δώνης. Αρχική του πρόθεση ήταν να πάει κάπου ως ελεύθερος. Ωστόσο, τα δεδομένα άλλαξαν λόγω Τσάβι Ρόκα. Ο Ισπανός θέλει να τον αξιολογήσει το καλοκαίρι, τον ενημέρωσε πως τα πράγματα για εκείνον μπορεί να αλλάξουν και έτσι επιλέχθηκε η λύση του δανεισμού.

Από τη στιγμή που ο Βέργος ίσως πάρει μία ακόμη ευκαιρία το καλοκαίρι, ο Παναθηναϊκός προτίμησε να τον παραχωρήσει χωρίς να μπει οψιόν αγοράς. Στόχος το να παίζει σταθερά στην Έρκουλες και να γυρίσει έχοντας αγωνιστικό ρυθμό. Η ισπανική ομάδα έχει ενημερώσει πως τον υπολογίζει για βασικό και θα του καλύπτει το συμβόλαιό του για το επόμενο εξάμηνο.

Αξίζει να σημειωθεί πως για να γίνει το deal, o τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έβαλε το χέρι του. Είπε μία καλή κουβέντα και εκείνος και κάπως έτσι σφραγίστηκε η συμφωνία, που αφήνει ικανοποιημένες όλες τις πλευρές τη δεδομένη χρονική στιγμή.

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version