ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Στην Τούμπα χωρίς Κουρμπέλη και Αγιούμπ

Με απουσίες πηγαίνει ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Πέρα από τις εδώ και καιρό γνωστές ο Γιώργος Δώνης δεν μπορεί να υπολογίζει στον Κουρμπέλη. Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στο ματς με τον Ολυμπιακό. Επιπλέον, δεν πρόλαβε και ο Αγιούμπ, όπως αναμενόταν. Έτσι ο Παναθηναϊκός θα παρατάξει διαφορετική...

Παναθηναϊκός Κουρμπέλης
Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Με απουσίες πηγαίνει ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Πέρα από τις εδώ και καιρό γνωστές ο Γιώργος Δώνης δεν μπορεί να υπολογίζει στον Κουρμπέλη. Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στο ματς με τον Ολυμπιακό. Επιπλέον, δεν πρόλαβε και ο Αγιούμπ, όπως αναμενόταν.

Έτσι ο Παναθηναϊκός θα παρατάξει διαφορετική ενδεκάδα από αυτή που είχε στο ντέρμπι. Θα γίνουν αλλαγές προκειμένου να καλυφθεί το κενό του, ενώ ανοιχτό είναι το να διατηρηθεί ο σχηματισμός που είδαμε με την τριάδα.

Από εκεί και πέρα, ενδεικτικό της ένδειας που υπάρχει σε επιλογές είναι η επιλογή του Δώνη να πάρει στην αποστολή και τον… ξεχασμένο Κονάν. Ο τελευταίος υπενθυμίζεται πως στο πρώτο μισό της σεζόν είχε πάει δανεικός στον Λεβαδειακό. Στη συνέχεια δεν πήρε ούτε μία ευκαιρία, καθώς η απόφαση για το μέλλον του έχει ουσιαστικά παρθεί.

Η αποστολή: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Θεοχάρης, Ζαγαρίτης, Κολοβός, Χατζηγιοβάνης, Μπεκ, Μπουζούκης, Ανουάρ, Αθανασακόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Σερπέζης, Μακέντα, Περέα, Κονάν, Καμπετσής.

Exit mobile version