ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Στο Κορωπί φέτος η προετοιμασία

Ο κύβος ερρίφθη. Ο Παναθηναϊκός θα πραγματοποιήσει τη φετινή του προετοιμασία στο προπονητικό κέντρο «Γ. Καλαφάτης». Οι «πράσινοι» μέρες τώρα είχαν σκεφτεί το συγκεκριμένο σενάριο και το θεώρησαν τελικά το καλύτερο δυνατό λόγω των συνθηκών. Ο Παναθηναϊκός θα παραμείνει σε ξενοδοχείο της Αναβύσσου στο διάστημα από 13 έως 23 Αυγούστου. Θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια...

Παναθηναϊκός Κορωπί
Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο κύβος ερρίφθη. Ο Παναθηναϊκός θα πραγματοποιήσει τη φετινή του προετοιμασία στο προπονητικό κέντρο «Γ. Καλαφάτης». Οι «πράσινοι» μέρες τώρα είχαν σκεφτεί το συγκεκριμένο σενάριο και το θεώρησαν τελικά το καλύτερο δυνατό λόγω των συνθηκών.

Ο Παναθηναϊκός θα παραμείνει σε ξενοδοχείο της Αναβύσσου στο διάστημα από 13 έως 23 Αυγούστου. Θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας με Μαρκό (Κορωπί ή Μαρκόπουλο – 22/8), ΟΦΗ (ΟΑΚΑ 26/8) και Απόλλωνα Σμύρνης (Γήπεδο Ριζούπολης 29/8). Προσεχώς θα ανακοινωθούν και κάποια φιλικά ακόμη.

Είναι ορατό το ενδεχόμενο όλα τα φιλικά να είναι με ελληνικές ομάδες. Σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο, θα είναι η πρώτη φορά εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Τέλος, υπενθυμίζεται πως τα φιλικά θα καλυφθούν τηλεοπτικά από το PAO TV.

Exit mobile version