ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για Βέλεθ, Αϊτόρ – Μία εκτίμηση για Χουάνκαρ

Πολλά είναι τα δημοσιεύματα που συνδέουν τους Φραν Βέλεθ και Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα με ισπανικές ομάδες.

Παναθηναϊκός: Πολλά είναι τα δημοσιεύματα που συνδέουν τους Φραν Βέλεθ και Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα με ισπανικές ομάδες.
Συντάκτης: Λευτέρης Παυλίδης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Παναθηναϊκός: Πολλά είναι τα δημοσιεύματα που συνδέουν τους Φραν Βέλεθ και Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα με ισπανικές ομάδες.

Επί παραδείγματι, ο Ισπανός αναλυτής και σκάουτερ Βίκτορ Πόλο ανέφερε ότι η Μαγιόρκα γλυκοκοιτάζει τον Αϊτόρ και πως θα κινηθεί για τον δανεισμό του.

Αμφότεροι, όπως και ο Χουάνκαρ που επίσης παρουσιάζεται ως στόχος αρκετών ισπανικών ομάδων, ήρθαν επί των ημερών του Τσάβι Ρόκα.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει βγάλει τα πρώτα συμπεράσματα περί της αγωνιστικής τους εικόνας, ωστόσο είναι πολύ νωρίς ακόμα για οτιδήποτε άλλο.

Τα τωρινά δεδομένα έχουν ως εξής: Πράγματι, υπό προϋποθέσεις, θα μπορούσε κάποια ισπανική ομάδα να κινηθεί για την απόκτησή τους.

Ο Φραν Βέλεθ έκανε μία αρκετά καλή χρονιά, ενώ τηρουμένων των αναλογιών και ο Χουάνκαρ είχε θετικό πρόσημο όταν άφησε πίσω του τον σοβαρό τραυματισμό στο ξεκίνημα της σεζόν.

Ο Αϊτόρ υστέρησε εν συγκρίσει με τους δύο συμπατριώτες του, δεδομένου ότι αποκτήθηκε με το σκεπτικό ότι θα κάνει τη διαφορά.

Μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές ο Παναθηναϊκός δεν είχε την παραμικρή επίσημη πρόταση στα χέρια του.

Το συμβόλαιο των Βέλεθ και Χουάνκαρ ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2022, ενώ του Αϊτόρ τον Ιούνιο του 2023.

Είναι καταλυτική η άποψη που θα σχηματίσει ο Γιοβάνοβιτς για το μέλλον τους, αλλά όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, αν ο Παναθηναϊκός έχει σκοπό να ενισχύσει τα ταμεία του από τους πρώτους δύο, θα πρέπει να δράσει αυτό το καλοκαίρι.

Μία εύλογη απορία είναι ποιος θα αναλάβει να «τρέξει» τις όποιες διαπραγματεύσεις προκύψουν τόσο για τους τρεις Ισπανούς όσο και για τις υπόλοιπες υποθέσεις.

Ο Πιέρ Ντρεοσί αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν, επομένως τίθεται το ερώτημα αναφορικά με τον τρόπο κάλυψης του κενού του.

Αναφορικά με τους Ισπανούς, έστω και σε πρωταρχικό στάδιο, η γενική άποψη που εκφράζεται είναι ότι μόνο ο Βέλεθ έχει τα φόντα να σταθεί με αρκετά αγωνιστικά λεπτά στον Παναθηναϊκό της επόμενης μέρας. Αυτή είναι η αλήθεια παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Χουάνκαρ, ο οποίος θα μπορούσε να παραμείνει ως ένα συμπαθές back up.

Αγοράστε online τον απόλυτο οδηγό για το Euro 2020

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Γιοβάνοβιτς: Μικρή καθυστέρηση στις ανακοινώσεις

Μπατάγλια: Μόνο έτσι μπορεί ο Παναθηναϊκός

Exit mobile version