Παναθηναϊκός: Τα εισιτήρια για Ριζούπολη

Κυκλοφορούν από Τετάρτη (2/10), ενώ ανήμερα του αγώνα οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να τα προμηθεύονται μέχρι την ώρα της σέντρας

Παναθηναϊκός: Εξέδωσε ανακοίνωση για τη διάθεση των εισιτηρίων του σαββατιάτικου (5/10, 17:15) ματς με την Ξάνθη.

Κυκλοφορούν από Τετάρτη (2/10), ενώ ανήμερα του αγώνα οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να τα προμηθεύονται μέχρι την ώρα της σέντρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι από αύριο, Τετάρτη 2 Οκτωβρίου, αρχίζει η διάθεση των εισιτηρίων του παιχνιδιού της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος SuperLeague Παναθηναϊκός – Ξάνθη, το οποίο θα διεξαχθεί το Σάββατο 5 Οκτωβρίου στις 5.15 μ.μ. στο γήπεδο «Γ. Καμάρας» στη Ριζούπολη.

Όσοι επιλέξουν την αγορά του εισιτηρίου ηλεκτρονικά θα επωφεληθούν έκπτωσης δύο ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι εφέτος για την αγορά εισιτηρίου απαιτείται η έκδοση Κάρτας Φίλου του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου, με την καταβολή 10 ευρώ μαζί με την αγορά του εισιτηρίου του πρώτου αγώνα της σεζόν που θα παρακολουθήσει κάθε φίλαθλος.

Η έκδοση Κάρτας Φίλου είναι υποχρεωτική σε όλους πλην των παιδιών κάτω των 5 ετών, τα οποία ούτως ή άλλως δεν χρειάζονται εισιτήριο για να εισέλθουν στο γήπεδο.

Παναθηναϊκός – Ξάνθη: Οι τιμές

Οι τιμές των εισιτηρίων προς διάθεση από τα εκδοτήρια και μέσω internet και των VIVA Spots είναι:

– Θύρα 4: 8 ευρώ από το Internet και 10 ευρώ από τα εκδοτήρια.

– Θύρα 8: 18 ευρώ από το Internet και 20 ευρώ από τα εκδοτήρια.

Η διάθεσή τους στα εκδοτήρια θα γίνεται ως εξής:

– Από Τετάρτη 2/10 έως και την Παρασκευή 4/10 στην αίθουσα Κασιμάτη στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ώρες λειτουργίας 09.30 – 17:30.

– Το Σάββατο, ανήμερα του αγώνα, από τα εκδοτήρια του «Γ. Καμάρας» από τις 11:00 έως και τις 17:15.

Παράλληλα οι φίλαθλοι, μπορούν να εξυπηρετούνται από τα εξουσιοδοτημένα σημεία της Viva.

Στα καταστήματα Wind, Seven Spots, Yoleni’s stores, Ευριπίδης, Τεχνόπολη και Viva kiosk στο Σύνταγμα γίνεται Έκδοση και εξόφληση εισιτηρίων για όλους τους αγώνες.

Στα καταστήματα Metro, My Market, Bp, ΕΚΟ και Shell γίνεται μόνο εξόφληση των κρατήσεων που γίνονται online ή τηλεφωνικά.

Σε ό,τι αφορά τους κατόχους διαρκείας, θα ακολουθήσει ξεχωριστή ανακοίνωση της ΠΑΕ με όλες τις πληροφορίες.

Παρακαλούμε για την προσοχή κατά την συμπλήρωση του αριθμού ΑΜΚΑ γιατι το προνόμιο της αγοράς θα φορτίζεται ακριβώς σε αυτό.  Κάθε κάρτα φίλου θα επιτρέπει τη αγορά ενός  μόνο εισιτηρίου και θα αφορά τα ίδια στοιχεία.

Επισημαίνουμε ότι θα πρέπει να συμπληρώνεται ο προσωπικός αριθμός ΑΜΚΑ του φιλάθλου και να εισάγονται τα σωστά ψηφία.

Η λανθασμένη καταχώρηση ψηφίων ή καταχώρηση ΑΜΚΑ που αντιστοιχεί σε τρίτο πρόσωπο, δύναται να εντοπιστεί και η παραγγελία να ακυρωθεί, χωρίς να είναι εφικτή η επιστροφή του αντιτίμου του εισιτηρίου.

Για την αγορά των απλών (ονομαστικών) εισιτηρίων καθώς και για την είσοδο στο γήπεδο, απαιτείται η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλείτε στο τηλεφωνικό κέντρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο 210-8709000 καθημερινές 09:30 – 17:30 ή να στέλνετε e-mail στο info@paotickets.gr».