ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Τρίτωσε με… «τεσσάρα»

Η ομάδα του Κώστα Φραντζέσκου επιβλήθηκε 4-0 του Απόλλωνα Σμύρνης

Παναθηναϊκός
Συντάκτης: Μάνος Ανδρουλάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Άνετο πέρασμα της Κ17 του Παναθηναϊκού από την έδρα του Απόλλωνα Σμύρνης, με τους ποδοσφαιριστές του Κώστα Φρατζέσκου να επικρατούν 4-0.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και χωρίς να κινδυνεύσουν σε κανένα σημείο από τους αντιπάλους τους πέτυχαν την τρίτη νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Ο Παναθηναϊκός πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 25’ όταν ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι μετά από χέρι ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα Σμύρνης.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Βολάκης και με εύστοχο χτύπημα άνοιξε το σκορ.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού συνέχισαν να ελέγχουν τον ρυθμό της αναμέτρησης, όμως οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-1 να σφραγίζει τις προσπάθειές τους.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 69’ ο Νταμπίζας με κεφαλιά έστειλε για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα του Απόλλωνα, ενώ ο ίδιος παίκτης οκτώ λεπτά αργότερα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Το κερασάκι στην τούρτα» της νίκης του Παναθηναϊκού ήρθε στις καθυστερήσεις του αγώνα όταν ο Κυριόπουλος με ένα εντυπωσιακό σουτ από θέση μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής «έγραψε» το 4-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

Έτσι, οι «πράσινοι» έφτασαν τους εννέα βαθμούς στις τρεις πρώτες αγωνιστικές και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στην εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ.

Η σύνθεση του Παναθηναϊκού: Παναγάκος, Αλεβιζάκης, Ζεϊμπέκης, Πάλμος (60’ Καλός), Καπαματζιάν (55’ Καμαρός), Συμεωνίδης, Λιατίφης, Βολάκης (75’ Αλχατζίδης), Κυριόπουλος, Καλοσκάμης (60’ Τσιάβος), Νταμπίζας (75’ Παπανικολόπουλος).

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παναθηναϊκός – Οι τελευταίες ειδήσεις

Όλες οι ειδήσεις σήμερα από το Sportime

Exit mobile version