ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Βοηθός προπονητή ο Συλαϊδόπουλος

Ο Παναθηναϊκός προχωράει σε ανακατατάξεις σε όλους τους τομείς. Μία από τις αλλαγές που γίνονται είναι να καθιερωθεί ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος στην πρώτη ομάδα. Ο τελευταίος θα είναι στο εξής βοηθός του νέου προπονητή. Η απόφαση να υπάρχει ένα άτομο μόνιμα ανεξάρτητα από τους προπονητές λήφθηκε πριν λίγες μέρες και αυτός θα είναι ο Συλαϊδόπουλος....

Παναθηναϊκός Συλαϊδόπουλος
Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Παναθηναϊκός προχωράει σε ανακατατάξεις σε όλους τους τομείς. Μία από τις αλλαγές που γίνονται είναι να καθιερωθεί ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος στην πρώτη ομάδα.

Ο τελευταίος θα είναι στο εξής βοηθός του νέου προπονητή. Η απόφαση να υπάρχει ένα άτομο μόνιμα ανεξάρτητα από τους προπονητές λήφθηκε πριν λίγες μέρες και αυτός θα είναι ο Συλαϊδόπουλος. Ο Παναθηναϊκός θα έχει, δηλαδή, έναν δικό του άνθρωπο.

Αυτό σημαίνει πως δημιουργείται κενό στην Κ19 και εκεί προπονητής στο εξής θα είναι ο Κώστας Φραντζέσκος. Τη δική του θέση στην Κ17 θα καλύψει ο Πέτρος Τασουνίδης.

Εν τω μεταξύ, στην προπόνηση της Δευτέρας (12/10) οι παίκτες ενημερώθηκαν από τον Σπύρο Βλάχο για τη λύση της συνεργασίας της ΠΑΕ με τον Ντάνι Πογιάτος. Παρουσιάστηκε ο Συλαϊδόπουλος, ο οποίος με συνεργάτες τους Ηλία Αραμπατζή και Παναγιώτη Μπαρτζώκα θα κάνουν τις προπονήσεις τις επόμενες μέρες μέχρι να κλείσει και τυπικά το θέμα του προπονητή.

 

Exit mobile version