ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ξεκίνησαν ατομικό Κολοβέτσιος, Κολοβός

Παναθηναϊκός: Επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες του Γιώργου Δώνη τη Δευτέρα (9/3) με τα προβλήματα ελαφρώς να μειώνονται. Μετά το διήμερο ρεπό ο κόουτς του «τριφυλλιού» είδε τους Μακέντα, Γιόχανσον, Σένκεφελντ και Πούγγουρα να συμμετέχουν στο κανονικό πρόγραμμα. Κανείς εξ αυτών, άλλωστε, δεν αντιμετώπιζε κάτι σημαντικό. Από εκεί και πέρα, οι Κολοβέτσιος και Κολοβός,...

Παναθηναϊκός Κολοβέτσιος
Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Παναθηναϊκός: Επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες του Γιώργου Δώνη τη Δευτέρα (9/3) με τα προβλήματα ελαφρώς να μειώνονται.

Μετά το διήμερο ρεπό ο κόουτς του «τριφυλλιού» είδε τους Μακέντα, Γιόχανσον, Σένκεφελντ και Πούγγουρα να συμμετέχουν στο κανονικό πρόγραμμα. Κανείς εξ αυτών, άλλωστε, δεν αντιμετώπιζε κάτι σημαντικό.

Από εκεί και πέρα, οι Κολοβέτσιος και Κολοβός, που έχουν ακόμη χρόνο μέχρι να επιστρέψουν πλήρως, ξεκίνησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι Ινσούα, Αγιούμπ συνέχισαν τη θεραπεία τους. Ο Παναθηναϊκός, όμως, έχει και άλλα προβλήματα. Εκτός προπόνησης λόγω πυρετού έμειναν οι Καμπετσής και Βαγιαννίδης. Για τους υπόλοιπους το πρόγραμμα περιελάμβανε παιχνίδι κατοχής και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Exit mobile version