ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: ΣΟΚ με Κουρμπέλη στο «τριφύλλι», 45 μέρες εκτός με πρόβλημα στους προσαγωγούς

Παναθηναϊκός: Ξαφνικό σοκ στους «πράσινους» καθώς ο Δημήτρης Κουρμπέλης τίθεται εκτός για 45 ημέρες έχοντας υποστεί οστικό οίδημα στους προσαγωγούς.

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: ΣΟΚ με Κουρμπέλη στο «τριφύλλι», 45 μέρες εκτός με πρόβλημα στους προσαγωγούς
Συντάκτης: Γεράσιμος Μανωλίδης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Ξαφνικό σοκ στους «πράσινους» καθώς ο Δημήτρης Κουρμπέλης τίθεται εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κουρμπέλης έχει υποστεί οστικό οίδημα στους προσαγωγούς κι έτσι θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον 45 ημέρες!

Ο Έλληνας μέσος είναι ένας από τους κομβικούς παίκτες για την «πράσινη μηχανή» και πάνω που ο Παναθηναϊκός άρχισε να φτιάχνει ένα καλό νικηφόρο σερί, χάνει ένα πολύτιμο «εργαλείο» του.

Άλλωστε και ο ίδιος ο διεθνής ποδοσφαιριστής είχε πολύτιμη συμβολή στην βελτίωση της εικόνας της ομάδας του Λάζλο Μπόλονι.

Φυσικά μετά την εξέλιξη αυτή δεν τίθεται θέμα συμμετοχής του στο αποψινό (19:30) σημαντικό ντέρμπι της Τούμπας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Φέτος ο Κουρμπέλης μετρά 10 συμμετοχής στη Super League ενώ έχει σκοράρει και μια φορά, στο πρόσφατο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο οποίο το «τριφύλλι» επικράτησε με 2-1.

Πλέον ο Παναθηναϊκός θα πορευτεί για αρκετές εβδομάδες χωρίς αυτόν, με το θετικό να είναι ότι μετά το αποψινό ματς με τον ΠΑΟΚ ακολουθεί ένα κενό λόγω τον εορτών.

Exit mobile version