ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρόβλημα και με Μπουζούκη στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ελλάδα καθώς το βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Ολλανδία ολοκληρώνεται, όμως τα προβλήματα δε λείπουν. Πέρα από τους Αντονί Μουνιέ και Δημήτρη Κολοβέτσιο, ο Γιάργος Δώνης και οι συνεργάτες του δεν είχαν στη διάθεσή τους τον Γιάννη Μπουζούκη. Ο 20άχρονος μέσος ένοιωσε ένα σφίξιμο στην έσω κεφαλή του γαστροκνημίου στο...

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ελλάδα καθώς το βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Ολλανδία ολοκληρώνεται, όμως τα προβλήματα δε λείπουν.

Πέρα από τους Αντονί Μουνιέ και Δημήτρη Κολοβέτσιο, ο Γιάργος Δώνης και οι συνεργάτες του δεν είχαν στη διάθεσή τους τον Γιάννη Μπουζούκη. Ο 20άχρονος μέσος ένοιωσε ένα σφίξιμο στην έσω κεφαλή του γαστροκνημίου στο δεξί πόδι και έμεινε ξενοδοχείο όπου έκανε αποθεραπεία.

Η απογευματινή προπόνηση πραγματοποιήθηκε σε δύο γκρουπ. Το ένα έκανε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς αποθεραπεία, έπαιξαν και ποδοβόλεϊ, το δεύτερο σε πιο εντατικούς ρυθμούς με πολλές ασκήσεις κατοχής μπάλας και παιγνίδι με τελειώματα.

Στο γήπεδο και ο Αλτμαν όπου συνέχισε θεραπεία με ατομικό πρόγραμμα.

Η διάγνωση για Κολοβέτσιο και Μουνιέ

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

ΣΧΟΛΙΑ