ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σαν να μην συμβαίνει τίποτα

Την απόλυτη σιγή επιλέγει ο Γιάννης Αλαφούζος, ως αντίδραση απέναντι στην πρόταση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.
Σαν να μην συμβαίνει τίποτα

Είναι γνωστό ότι ο Παναθηναϊκός βιώνει, καθημερινά πλέον, μία σκληρή πραγματικότητα. Οι υποχρεώσεις «τρέχουν», οι κυρώσεις καραδοκούν κι ο Γιάννης Αλαφούζος, αυτή τη στιγμή, είναι εκείνος που κρατάει στα χέρια του τις τύχες του συλλόγου.

Έως ώρας, ο μεγαλομέτοχος δεν έχει αντιδράσει στην πρόταση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για την ΠΑΕ. Κι όπως προκύπτει από το περιβάλλον του, η στάση του δεν θα μεταβληθεί ούτε στο άμεσο μέλλον.

Ο Αλαφούζος θεωρεί, όντως, μεγαλόπνοο το σχέδιο για την ανάπλαση του ΟΑΚΑ. Ωστόσο δεν έχει πειστεί ότι η προοπτική του Athens Alive, μπορεί να δώσει άμεση λύση στον Παναθηναϊκό. Παράλληλα, ο επιχειρηματίας θεωρεί προσχηματική (λόγω επικείμενων εκλογών) και όχι πραγματική την κυβερνητική στήριξη στο project των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Αναμφίβολα, αυτό που επιθυμεί ο εφοπλιστής είναι ν’ απεμπλακεί… χθες από την «πράσινη» ΠΑΕ. Θέλει να παραδώσει, γρήγορα, τα «κλειδιά» στον επόμενο ιδιοκτήτη και ν’ αποχωρήσει. Ει δυνατόν και αύριο. Στο επόμενο διάστημα, πάντως, προβλέπεται μία κινητοποίηση από μεριάς του.

Όπως σας ενημέρωσε νωρίτερα το Sportime, ο Γιάννης Αλαφούζος αναμένεται να έχει συνάντηση με στελέχη της ΠΑΕ. Γενικότερα, τελευταία, ο επιχειρηματίας έχει διαρκείς επαφές με την ομάδα εργασίας που έχει ορίσει στον Παναθηναϊκό. Πρόθεση του είναι να πληρώσει κάποιες οφειλές που «καίνε» (όπως π.χ. η προσφυγή του Βέμερ), βάζοντας πάντα με το σταγονόμετρο το χέρι στην τσέπη, μπας κι ο Παναθηναϊκός σωθεί, κυριολεκτικά, στο νήμα.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σαν να μην συμβαίνει τίποτα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Δημόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.