ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στασιμότητα στο Athens Alive

Αναμονή επικρατεί στον Παναθηναϊκό, σχετικά με την εμπλοκή Γιαννακόπουλου-ξένων funds στην ΠΑΕ.
Στασιμότητα στο Athens Alive

Οι μέρες περνούν για τον Παναθηναϊκό, ωστόσο απτή εξέλιξη στα διοικητικά του συλλόγου δεν υπάρχει. Και συγκεκριμένα, μάλιστα, στασιμότητα επικρατεί στο ζήτημα εμπλοκής του Athens Alive στην ΠΑΕ.

Μετά το ραντεβού του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και των ξένων funds στο Λονδίνο, την περασμένη Τετάρτη, είχε ακουστεί ότι θα βγει μία κοινή δήλωση από πλευράς τους. Κάτι, ωστόσο, που στην πράξη δε συνέβη.

Παράλληλα, σε προσωπικό επίπεδο, το αφεντικό της ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν έχει προβεί σε κάποια ενημέρωση, ούτε για τις διαπραγματεύσεις με την Πολιτεία, ούτε για την επικείμενη είσοδο στην ΠΑΕ.

Όπως έχει ξεκαθαριστεί, για να υπάρξει εμπλοκή της κοινοπραξίας στους «πράσινους», θα πρέπει νωρίτερα να έχει διασφαλιστεί από την κυβέρνηση, η υλοποίηση του Athens Alive στο ΟΑΚΑ. Κι αυτή η παράμετρος, στην παρούσα φάση, αποτελεί τροχοπέδη για την άμεση αλλαγή σελίδας στο «τριφύλλι».

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στασιμότητα στο Athens Alive», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Δημόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.