ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στο… χορό των προσφυγών και ο Σιλά (pic)

Στις 22 Ιουνίου το Sportime ανέλυε την προσφυγή του Λαουτάρο Ρινάλντι (βλ. φωτό παρακάτω), εξηγώντας ότι ο Αργεντινός δεν θα είναι ο τελευταίος που θα προβεί σε μία τέτοια κίνηση κατά της «πράσινης» ΠΑΕ. Ο λόγος είναι απλός. Από τη στιγμή που ο Γιάννης Αλαφούζος άρχισε να πληρώνει (βλ. Κιέβο για Εμποκού, Ιβανόφ κτλ.) τηρώντας...
Στο… χορό των προσφυγών και ο Σιλά (pic)

Στις 22 Ιουνίου το Sportime ανέλυε την προσφυγή του Λαουτάρο Ρινάλντι (βλ. φωτό παρακάτω), εξηγώντας ότι ο Αργεντινός δεν θα είναι ο τελευταίος που θα προβεί σε μία τέτοια κίνηση κατά της «πράσινης» ΠΑΕ.

Ο λόγος είναι απλός. Από τη στιγμή που ο Γιάννης Αλαφούζος άρχισε να πληρώνει (βλ. Κιέβο για Εμποκού, Ιβανόφ κτλ.) τηρώντας τη δέσμευσή του, όπως αυτή είχε αποτυπωθεί στο MoU της 5ης Μαΐου με τον Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ, κάθε πιστωτής του «τριφυλλιού» ορέγεται να πάρει άμεσα τα χρήματά του.

Ακριβώς λοιπόν επειδή αυτό συμβαίνει στην πράξη, ο Παναθηναϊκός έχει ν’ αντιμετωπίσει πλέον και την καταγγελία του Γιακούμπα Σιλά. Ο αμυντικός χαφ από το Μάλι, που αγωνίστηκε ως δανεικός για 6 μήνες στην Αθήνα από τη Ρεν, αξιώνει χρήματα από το συμβόλαιό του, με την προσφυγή του Αφρικανού να εκδικάζεται την Δευτέρα (25/6) από την Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ.

Παϊρόζ και Δώνης πάνε… πακέτο!

Έδωσε τα χέρια ο Δώνης, ενημερώθηκε και για Παϊρόζ!

Προσφυγή κατά του Παναθηναϊκού ο Ρινάλντι!

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Δημόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.