ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συμφωνία με τον Χουλτ

Ο Νίκλας Χουλτ έφυγε από τον Παναθηναϊκό για την ΑΕΚ με λαμβάνειν 100 χιλιάδες ευρώ, τα οποία συμφωνήθηκε να εισπράξει σε δόσεις των 20 χιλιάδων ευρώ. Η πρώτη, χρονικά, δεν τακτοποιήθηκε με τον Σουηδό αμυντικό ν’ αποφασίζει να σφραγίσει την επιταγή. Η διοίκηση του «τριφυλλιού» ήρθε σε επικοινωνία με τον πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας και...
Συμφωνία με τον Χουλτ

Ο Νίκλας Χουλτ έφυγε από τον Παναθηναϊκό για την ΑΕΚ με λαμβάνειν 100 χιλιάδες ευρώ, τα οποία συμφωνήθηκε να εισπράξει σε δόσεις των 20 χιλιάδων ευρώ.

Η πρώτη, χρονικά, δεν τακτοποιήθηκε με τον Σουηδό αμυντικό ν’ αποφασίζει να σφραγίσει την επιταγή. Η διοίκηση του «τριφυλλιού» ήρθε σε επικοινωνία με τον πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας και δεσμεύτηκε ότι η πρώτη δόση θα καταβληθεί το συντομότερο σε ημερομηνία που ορίστηκε και συμφωνήθηκε.

Επικοινωνία υπήρξε και με τον Στέφανο Κοτσόλη για τα οφειλόμενα προς την πλευρά του, λόγω των οποίων έχουν δεσμευτεί οι λογαριασμοί της ΠΑΕ. Σύντομα θα υπάρξει συνάντηση με τον πρώην τερματοφύλακα των «πράσινων», ώστε να βρεθεί η κοινή συνισταμένη και να κλείσει κι αυτή η τρύπα.

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λάμπρος Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

ΣΧΟΛΙΑ