ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Tι μπορεί να έχει στο μυαλό του;

Δεν γίνονται και τα δύο: Και να μην θέλει να πέσει ο Παναθηναϊκός και να μην πληρώνει τις άμεσες υποχρεώσεις της ΠΑΕ, διακανονίζοντας τις υπόλοιπες. Δεν γίνεται, απλά, ένας επιχειρηματίας αυτού του βεληνεκούς ν’ αφήνει για την ύστατη ώρα την ομαλοποίηση της πλήρους ανωμαλίας που επικρατεί. Δύο πράγματα συμβαίνουν. Είτε ο Γιάννης Αλαφούζος έχει λάβει...
Tι μπορεί να έχει στο μυαλό του;

Δεν γίνονται και τα δύο: Και να μην θέλει να πέσει ο Παναθηναϊκός και να μην πληρώνει τις άμεσες υποχρεώσεις της ΠΑΕ, διακανονίζοντας τις υπόλοιπες. Δεν γίνεται, απλά, ένας επιχειρηματίας αυτού του βεληνεκούς ν’ αφήνει για την ύστατη ώρα την ομαλοποίηση της πλήρους ανωμαλίας που επικρατεί.

Δύο πράγματα συμβαίνουν. Είτε ο Γιάννης Αλαφούζος έχει λάβει την απόφασή του να «σκάσει» στα δικά του χέρια ο Παναθηναϊκός, είτε περιμένει κάτι. Ένα θαύμα με νέο επενδυτή εντός των επόμενων 24ωρων που θα προλάβει σε λίγες ώρες – με την αύρα του και μόνο, χωρίς γραφειοκρατική διαδικασία ανάληψης ηνίων να εξελίσσεται – να κάμψει αντιστάσεις, να διοχετεύσει ρευστό στους πιστωτές και να μαζέψει υπογραφές.

Υπάρχουν κι άλλα υποσενάρια. Ενδεχόμενη παράταση της συγκέντρωσης στοιχείων για την αδειοδότηση για δύο εβδομάδες, ακόμη και το ακραίο να παρέλθουν οι ημερομηνίες και στη συνέχεια να προκύψει μία λύση. Στο τελευταίο υπάρχουν πολλά «αλλά», τα οποία δεν είναι της ώρας ν’ αναλυθούν.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης προετοιμάζει την ομάδα του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, την Κυριακή, που μπορεί ν’ αποτελέσει ορόσημο στην ιστορία του συλλόγου. Στην προπόνηση της Τετάρτης (28/3) αναμένεται να υπάρξει επαφή των παικτών με τη διοίκηση, ώστε να μαζευτούν τουλάχιστον οι δικές τους υπογραφές. Υπάρχει, πάντως, εκνευρισμός και ανησυχία. Από αθλητές, μάλιστα, που απέδειξαν ότι θέλουν να βοηθήσουν τη δύσκολη τούτη ώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε συνάντηση του προέδρου Βασίλη Κωνσταντίνου με τον κ. Αλαφούζο, δίχως να προκύπτει κάποιο φοβερό νέο που να είναι διαφορετικό με τα όσα είναι γνωστά. Το μαρτύριο της σταγόνας θα κρατήσει για ημέρες ακόμη στον οργανισμό των «πράσινων» και μένει να διαπιστωθεί τι ζημιά θ’ αφήσει στο σημείο που αυτή επίμονα στάζει…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Tι μπορεί να έχει στο μυαλό του;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λάμπρος Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.