ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τι περιμένει ο Αλαφούζος;

Το Sportime αναλύει τι κρύβεται πίσω από τη στάση αναμονής του Γιάννη Αλαφούζου, απέναντι στο εγχείρημα Athens Alive.
Τι περιμένει ο Αλαφούζος;

Οι μέρες περνούν, τα πράγματα για τον Παναθηναϊκό ζορίζουν όλο και περισσότερο, ωστόσο στο μέτωπο του Athens Alive, νεότερα δεν υπάρχουν. Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει επιλέξει ως στάση την αναμονή κι αυτό είναι, πια, ξεκάθαρο.

Όπως έχει διαρρεύσει, ο μεγαλομέτοχος δεν δέχεται τον όρο αποκλειστικότητας από την πλευρά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου κι απ’ ότι φαίνεται, δεν πράττει τυχαία κάτι τέτοιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλαφούζος περιμένει την εμφάνιση και δεύτερου ενδιαφερόμενου για την ΠΑΕ, με επίσημο τρόπο και τελική πρόταση στην ατζέντα, εντός των επόμενων 10-15 ημερών!

Το συγκεκριμένο ενδιαφέρον, πάντως, δεν είναι ούτε κάτι καινούργιο, ούτε κάτι που προέκυψε ξαφνικά τις τελευταίες ημέρες. Τους προηγούμενες μήνες, είχε υπάρξει κρούση προς τον Γενικό Διευθυντή της ΠΑΕ, Αγησίλαο Τουμαζάτο. Ο οποίος πλέον, όμως, αποτελεί παρελθόν από το σύλλογο.

Είναι προφανές ότι ο Γιάννης Αλαφούζος, θέτει ορισμένες προϋποθέσεις για να παραχωρήσει την ΠΑΕ. Αξιώνει τα χρήματα (έστω αυτά τα λίγα) που βάζει από τις 21 Σεπτεμβρίου και μετά, όταν δηλαδή ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό. Και παράλληλα, επιδιώκει την άμεση απεμπλοκή του. Πάντως, εδώ, να σημειωθεί και κάτι ακόμα. Δεν αποκλείεται, προσεχώς, να «σκάσει» και τρίτος ενδιαφερόμενος για το «τριφύλλι»…

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Δημόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.