ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ξεκίνημα με εργομετρικά στο «τριφύλλι»

Η νέα σεζόν για τους «πράσινους» εκκινείται στο Κορωπί.
Ξεκίνημα με εργομετρικά στο «τριφύλλι»

Στο «Γ. Καλαφάτης» θα βρεθούν το πρωί της Δευτέρας (2/7) οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, προκειμένου να υποβληθούν στα καθιερωμένα εργομετρικά τεστ.

Όπως σας έχει ενημερώσει το Sportime, οι εξετάσεις των «πράσινων» θα πραγματοποιηθούν σε τρία μέρη. Το ένα θα λάβει χώρα στο «Γ. Καλαφάτης», το άλλο στο ΥΓΕΙΑ, ενώ το τρίτο θα γίνει στο κέντρο αποθεραπείας και αποκατάστασης Φιλοκτήτης.

Κανονικά στο Κορωπί θα είναι ο Έργκους Κάτσε. Από το Σάββατο (30/6) ο Αλβανός μέσος είναι και τυπικά πια παίκτης του Παναθηναϊκού, καθώς επισφραγίστηκε η επέκταση του δανεισμού του από τον ΠΑΟΚ για έναν επιπλέον χρόνο.

Αυτό που δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα, είναι το αν ο Κάτσε θα υποβληθεί στα εργομετρικά τεστ με το σημερινό (2/7) γκρουπ ή με το αυριανό. Αντίθετα ο Γιώργος Δώνης, λογικά θα πάει την Τετάρτη (4/7) στο «Γ. Καλαφάτης», όταν θα διεξαχθεί η πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η… μεγάλη εβδομάδα του Παναθηναϊκού

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ξεκίνημα με εργομετρικά στο «τριφύλλι»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Δημόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.