ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Κοροπούλης: «H ποιότητα κάποιων παικτών έκρινε το ματς»

Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Δημήτρης Κοροπούλης, στάθηκε στην ποιότητα κάποιων παικτών του Παναιτωλικού για να εξηγήσει την ήττα της ομάδας του.

Κοροπούλης: «H ποιότητα του Παναιτωλικού έκρινε το ματς»
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Πανιώνιος δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα στο Αγρίνιο, κόντρα στον Παναιτωλικό, με τον Δημήτρη Κοροπούλη να στέκεται στην ποιότητα κάποιων ποδοσφαιριστών των γηπεδούχων.

Ο 41χρονος προπονητής αρχικά τόνισε: «Ήρθαμε εδώ με ένα συγκεκριμένο πλάνο. Το πλάνο τηρήθηκε έως ένα σημείο. Μπήκαμε με την ισοπαλία στο ημίχρονο, όμως η ποιότητα κάποιων παικτών του Παναιτωλικού έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο αποτέλεσμα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια και στον Παναιτωλικό για τη νίκη τους. Πλέον κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».

Εν συνεχεία, ρωτήθηκε αν θα συνεχίσει να βρίσκεται και στην συνέχεια στον πάγκο του Πανιωνίου: «Δεν το γνωρίζω αυτό, θα πρέπει να ρωτήσετε την διοίκηση. Εγώ κλήθηκα μέσα στην εβδομάδα να αναλάβω την ομάδα και μαζί με τον συνεργάτη μου κ. Κιούπκιολη κάναμε ότι μπορούσαμε, δυστυχώς δεν πήραμε αυτό που θέλαμε. Εμείς συνεχίζουμε για την επόμενη προπόνηση», κατέληξε ο Κοροπούλης.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version