ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Λυμπεράκης: Σε προχωρημένες επαφές με τον Πανιώνιο

Ο 21χρονος αριστερός μπακ άφησε πολύ καλές εντυπώσεις φέτος στην Καβάλα

Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Και το όνομα αυτού Οδυσσέας Λυμπεράκης… Όλα δείχνουν πως με εκείνον θα κλείσει η θέση του αριστερού μπακ στον Πανιώνιο για τη νέα σεζόν.

Φυσικά βασικός θα είναι και πάλι ο Γιώργος Σαραμαντάς. Ο Γιάννης Κιάκος αποκτήθηκε και μάλιστα αγωνίστηκε και στο φιλικό με τον Απόλλωνα Λάρισας, αλλά οι Νεοσμυρνιώτες ήθελαν έναν ακόμη νεαρό παίκτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, ο Λυμπεράκης είναι ο πρώτος στη λίστα τους και οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις. Ο 21χρονος την τελευταία διετία αγωνιζόταν στην Καβάλα. Ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν στους «αργοναύτες», οι οποίοι ανέβηκαν κατακτώντας το πρωτάθλημα στον όμιλό τους στη Γ’ Εθνική.

Ο νεαρός είχε κρούση και από την ΑΕΛ με τον Αλέξη Κούγια να έχει πάει και να τον έχει δει προσωπικά σε κάποια ματς. Ωστόσο, φαίνεται πως ο Πανιώνιος κερδίζει τη μάχη της απόκτησής του. Αντιλαμβάνεται κανείς πως οι «κυανέρυθροι» γεμίζουν στο αριστερό άκρο της άμυνάς τους και ο Μίλαν Κότσιτς θα αποχωρήσει. Είχαμε ενημερώσει καιρό πριν πως ο Σλοβένος μετράει αντίστροφα.

Exit mobile version