ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πανιώνιος: Απομακρύνεται η Super League 2, «ναυάγιο» με Τσακουμάκο

Μετά από τον απαραίτητο οικονομικό έλεγχο διαπιστώθηκε πως τα χρέη υπερβαίνουν τις αρχικές εκτιμήσεις. Πανιώνιος και Γιάννης Τσακουμάκος απομακρύνονται.
Πανιώνιος: Απομακρύνεται η Super League 2, «ναυάγιο» με Τσακουμάκο

Ο Πανιώνιος δύσκολα θα συμμετέχει στη Super League 2 καθώς τα οικονομικά προβλήματα «ανάγκασαν» τον Τσακουμάκο να κάνει πίσω.

Ο Γιάννης Τσακουμάκος έκανε πίσω στη συμμετοχή του στον Ιστορικό. Τα χρέη φαίνεται πως αποτελούν το απροσπέραστο εμπόδιο για τον υποψήφιο επενδυτή.

Ο επιχειρηματίας αποφάσισε να αποσύρει το ενδιαφέρον του για τον Πανιώνιο. Έπειτα και τις τελευταίες επαφές που είχε με τους ανθρώπους της ομάδας, είδε ένα «τοίχο» με χρέη που μοιάζει ανυπέρβλητος.

Ειδικότερα, έπειτα από οικονομικό έλεγχο που έγινε διαπίστωσε πως τα χρέη είναι υψηλότερα από ότι υπολογιζόταν. Τα χρέη του Πανιωνίου προς τρίτους φτάνουν τα δύο εκατομμύρια ευρώ. Μάλιστα, το 50% εξ αυτών να πρέπει να εξοφληθεί από την ΠΑΕ.

Η εμπλοκή του Γιάννη Τσακουμάκο στην ομάδα μοιάζει πλέον δύσκολη. Με αυτά τα δεδομένα, την επόμενη χρονιά θα βρει τον Πανιώνιο στη Γ’ Εθνική.

Για να μπορεί ο Ιστορικός να βρεθεί στη Super League 2 θα πρέπει να «ευδοκιμήσουν» νέες επαφές με κάποιον άλλον επιχειρηματία.

Διαβάστε ακόμη: 

Πανιώνιος – Ιωνικός 1-1: Ανησυχία για την εμφάνιση και τον Μαχαίρα

Mad Clip: Τι γράφει πάνω το στεφάνι που έστειλε η Αρετή

Μάρκος Σεφερλής: Επιστρέφει στον ΑΝΤ1

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πανιώνιος: Απομακρύνεται η Super League 2, «ναυάγιο» με Τσακουμάκο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.