ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πανιώνιος: Επιστροφή και χαμόγελα για Μαξίμοβιτς (pic)

Ο Νόβιτσα Μαξίμοβιτς ήταν η ευχάριστη έκπληξη στην προπόνηση του Πανιωνίου αφού επανεμφανίστηκε στο γήπεδο μετά από σχεδόν τέσσερις μήνες. Ο Σέρβος χαφ, ο οποίος χειρουργήθηκε στις αρχές Νοέμβρη αφού υπέστη κάταγμα περόνης, τραυματισμός, που ουσιαστικά του στερεί την παρουσία του στο υπόλοιπο της τρέχουσας σεζόν. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κάθεται στον πάγκο ο Βόκολος Το πρωί...

Μαξίμοβιτς
Μαξίμοβιτς
Συντάκτης: Μαρία Καλτσίδη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Νόβιτσα Μαξίμοβιτς ήταν η ευχάριστη έκπληξη στην προπόνηση του Πανιωνίου αφού επανεμφανίστηκε στο γήπεδο μετά από σχεδόν τέσσερις μήνες.

Ο Σέρβος χαφ, ο οποίος χειρουργήθηκε στις αρχές Νοέμβρη αφού υπέστη κάταγμα περόνης, τραυματισμός, που ουσιαστικά του στερεί την παρουσία του στο υπόλοιπο της τρέχουσας σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κάθεται στον πάγκο ο Βόκολος

Το πρωί της Τρίτης ήταν η πρώτη φορά, που ο Μαξίμοβιτς μπήκε στο γήπεδο προκειμένου να ακολουθήσει το ατομικό του πρόγραμμα και να μπει στην τελική ευθεία για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

«Πρωινή η προπόνηση σήμερα και τα χαμόγελα είναι πλατιά. Ο Μάξι είναι και πάλι εδώ και μπαίνει στην τελική ευθεία για την επιστροφή του», αναφέρει η ΠΑΕ Πανιώνιος  στην ανάρτησή της

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version