ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πανιώνιος: Γίνεται ΠΑΕ – Βγαίνει μπροστά ο Τσακουμάκος

Η ΓΣ του Ερασιτέχνη αποφάσισε τη σύσταση της ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ 1890
Πανιώνιος: Γίνεται ΠΑΕ – Βγαίνει μπροστά ο Τσακουμάκος

Κανονικά θα παίξει στη Super League 2 της επόμενης σεζόν ο Πανιώνιος και για να το κάνει αυτό, έπρεπε να γίνουν ορισμένα βήματα. Το ένα να συσταθεί η ΠΑΕ.

Την Τετάρτη (25/8) πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη και εκεί ομόφωνα η απόφαση ήταν να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για τη δημιουργία της ΠΑΕ. Το όνομά της θα είναι ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ 1890.

Ο επενδυτής που θέλει να βγει μπροστά σε αυτή τη νέα προσπάθεια είναι ο Γιάννης Τσακουμάκος. Ο Αργύρης Λίβας τον εκπροσώπησε και επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του εντολέα του. Μεταξύ άλλων υποστήριξε πως εδώ και 10 μέρες εκείνος και οι συνεργάτες του ασχολούνται με τους Νεοσμυρνιώτες.

Η διοικούσα επιτροπή και οι άνθρωποι του Γιάννη Τσακουμάκου βρίσκονται σε επαφή και έχουν προχωρήσει στον οικονομικό έλεγχο. Απομένει να συγκεκριμενοποιηθεί το ποσό που οφείλεται προς τρίτους.

Οι εξελίξεις αναμένονται προσεχώς, ενώ πρέπει να σημειωθεί πως τόσο ο Πανιώνιος όσο και οι υπόλοιπες ομάδες που πήραν με καθυστέρηση πρόσκληση στη Super League 2, έχουν ζητήσει παράταση για την κατάθεση του μετοχικού κεφαλαίου (350.000 ευρώ). Η προθεσμία εκπνέιε στο τέλος Αυγούστου.

 

Διαβάστε επίσης:

Και γιατί να μην είναι κυνικός ο Κυριάκος Μητσοτάκης και μάλιστα στα μούτρα μας;

Παναθηναϊκός: Οι πολλές δυσκολίες για τον Παλάσιος

Λιάγκας – Σκορδά: Αυτός θα είναι ο νέος συνεργάτης τους

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πανιώνιος: Γίνεται ΠΑΕ – Βγαίνει μπροστά ο Τσακουμάκος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.