ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πανιώνιος: Με τις μεταγραφές κόντρα στον ΠΑΟΚ

Μαξίμοβιτς και Μασούρας μπήκαν στην αποστολή για το ματς με τους «ασπρόμαυρους»

Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Τον ΠΑΟΚ υποδέχεται την Τετάρτη (6/2) ο Πανιώνιος για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Αυτή τη στιγμή είναι… πολυτέλεια ο συγκεκριμένος θεσμός, αλλά εννοείται πως θα το παλέψουν οι Νεοσμυρνιώτες.

Αλλαγές θα γίνουν στο αρχικό σχήμα, αφού κάποιοι είναι «φρέσκοι». Σαραμαντάς και Κούρντι δεν βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ενώ ο Ντουρμισάι ήταν τιμωρημένος. Ολοι τους αναμένεται να ξεκινήσουν. Τώρα είναι η σειρά των Σιντί Αλί και Κότσιτς να πάρουν ανάσες και γι’ αυτό έμειναν εκτός αποστολής.

Τα «νέα» πρόσωπα είναι οι Μασούρας και Μαξίμοβιτς. Δεν αποκλείεται να πάρουν λεπτά συμμετοχής. Εκτός έμεινε, εκτός των τραυματιών Κεϊτά και Μπανανα, και ο Άρτσε, αφού ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του. Σταδιακά θα ενσωματωθεί με τους υπόλοιπους και ο Μεξικανός χαφ.

Αναλυτικά η αποστολή: Κότνικ, Μανοϊλοβιτς, Παπαγεωργίου, Κούρντι, Σαραμαντάς, Ντομίνγκεζ, Μίκο, Σταυρόπουλος, Κόρμπος, Σουσώνης, Οικονομίδης, Μανθάτης, Μακρύλλος, Τσιλούλης, Σπιριντόνοβιτς, Καμαρά, Ντουρμισάι, Μασούρας, Μαξίμοβιτς.

Exit mobile version