ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πανιώνιος: Ο Σιντί Αλί και οι άλλοι εξτρέμ

Τα δεδομένα στους Νεοσμυρνιώτες για τη συγκεκριμένη θέση

Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Μπορεί η «πονεμένη» θέση να είναι αυτή του φορ, αλλά ο Πανιώνιος έχει θέμα και στα εξτρέμ. Και εκεί οι επιλογές είναι ελάχιστες αυτή τη στιγμή.

Κάπως έτσι φτάσαμε και στο να γυρίσει ο Σπύρος Γλυνός και να κάνει προετοιμασία μέχρι να αποφασιστεί η τύχη του. Ο Σρνταν Σπιριντόνοβιτς είναι φευγάτος και οι επιλογές είναι οι Γιάννης Παπανικολάου και Ουμάρ Καμαρά (ο οποίος επέστρεψε από την άδειά του).

Ο Πανιώνιος έχει ανοιχτό και το θέμα του Γιώργου Μανθάτη και θα ξεκαθαρίσει προσεχώς. Δεν έχει τελειώσει κάτι, όπως ενημερώσαμε, απλώς ο παίκτης κάνει δεύτερες σκέψεις. Ίσως και ο Ολυμπιακός.

Από εκεί και πέρα, ο Χρήστος Στοΐλας δεν έχει υπογράψει και υπάρχει θέμα και με εκείνον. Όχι με τον παίκτη τόσο, όσο με τον εκπρόσωπό του. Σε αυτή τη λογική ξεκίνησε προπονήσεις και ο Φίλιππος Σέλκος. Ο 20χρονος εξτρέμ της Πάντερμπορν θα πρέπει να πείσει στην προετοιμασία ώστε να αποκτηθεί. Αυτό ισχύει και για τον Τάσο Μαρούδα. Πρόκειται για έναν 22χρονο επιθετικό, ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στα Μετέωρα.

Για να επιστρέψουμε στους εξτρέμ, η όλη αβεβαιότητα είναι αυτή που κρατάει ακόμα τον Σιντί Αλί στην ομάδα. Ο Γάλλος προπονείται κανονικά και φαίνεται προς το παρόν να σώζεται… Το πόσο θα κρατήσει αυτό, θα φανεί.

Τέλος, εκείνος που έλυσε το συμβόλαιό του είναι ο Μάτιτς Κότσιτς. Είχαμε αποκαλύψει πως μετράει αντίστροφα από εκείνο το ματς στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό και απομένει μόνο η ανακοίνωση.

Exit mobile version