ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πανιώνιος: Τέλος για φέτος ο Καμαρά

Έναν ακόμη μεσοεπιθετικό χάνουν οι Νεοσμυρνιώτες

Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Τρία ματς μένουν για να τελειώσει το έτος και ο Πανιώνιος καλείται σε αυτά να πάρει ό,τι παραπάνω μπορεί ώστε να μην το βρει το 2020 τελευταίο.

Φαίνεται πως αυτός και ο Παναιτωλικός θα είναι οι δυο ομάδες που θα μονομαχήσουν μέχρι τέλους, εκτός και αν υπάρξει μία μεγάλη έκπληξη. Η διαφορά είναι ότι οι Αγρινιώτες μπορούν να κάνουν μεταγραφές. Αντιθέτως, ο Πανιώνιος έχει περιορισμό. Μετά τον Τζανδάρη μόνο προσθήκες νεαρών Ελλήνων επιτρέπονται.

Το ρόστερ συγκεκριμένο, οι επιλογές περιορισμένες και για το επόμενο χρονικό διάστημα ακόμη λιγότερες. Μετά τη θλάση του Αραμπουλί, έβγαλε τον ίδιο τραυματισμό και ο Καμαρά. Και μπορεί ο Γάλλος να μην είναι το ίδιο σημαντικός, αλλά χάνεται άλλη μία λύση μεσοεπιθετικά.

Τα κουκιά πια είναι μετρημένα. Τσιλούλης, Δούμτσιος και Εμμανουηλίδης είναι οι τρεις που μπορούν να πλαισιώσουν τους Παπανικολάου και Μασούρα. Ο «Έμμα» έδειξε πρόσφατα πως μπορεί να δώσει πράγματα, εάν πάρει φυσικά και τις απαραίτητες ευκαιρίες και το θέμα είναι το τι θα κάνει ο Νίκκι Παπαβασιλείου. Για κάποιους ο Κύπριος επιμένει λανθασμένα με το να χρησιμοποιεί τον Μασούρα ψηλά, αλλά προς το παρόν εκείνος έχει διαφορετική άποψη.

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version