ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πανιώνιος: Βροχή προτάσεων για τον Τσιουρή που αποχώρησε

Το φετινό καλοκαίρι, δεν είναι καυτό λόγω των πυρκαγιών και της ζέστης, αλλά και για ένα ακόμη λόγο.
Πανιώνιος: Βροχή προτάσεων για τον Τσιουρή που αποχώρησε

Πανιώνιος: Το φετινό καλοκαίρι, δεν είναι καυτό λόγω των πυρκαγιών και της ζέστης, αλλά και για ένα ακόμη λόγο. Πως μένουν ελεύθεροι παίκτες, που στο άκουσμα και μόνον πως ψάχνουν την επόμενη ποδοσφαιρική τους στέγη, φέρνουν αναστάτωση.

Κι ένας από αυτούς είναι και ο Δημοσθένης Τσιουρής. Το μέχρι πρότινος ποδοσφαιρικό αστέρι της ακαδημίας του Ολυμπιακού, που πέρσι φόρεσε τη φανέλα του Πανιωνίου, δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στους κυανέρυθρους.

Κανείς δεν γνωρίζει ποια θα είναι η συνέχεια και ποιας ομάδος της φανέλα θα φορέσει, όμως εκείνο που είναι γεγονός είναι πως με το πρώτο άκουσμα, της αποχώρησής του, το τηλέφωνο του χτύπησε αρκετές φορές!

Ο Τσιουρής είναι 18 χρονών και αγωνίζεται τόσο στη μεσαία γραμμή, όσο και στην επίθεση. Ενώ η άρτια τεχνική του, αλλά και άριστη φυσική του κατάσταση, τον έχουν κάνει περιζήτητο και μάλλον θα αποτελέσει το μήλο της έριδος για πολλές ομάδες!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πανιώνιος: Βροχή προτάσεων για τον Τσιουρή που αποχώρησε», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.