Το φετινό καλοκαίρι, δεν είναι καυτό λόγω των πυρκαγιών και της ζέστης, αλλά και για ένα ακόμη λόγο. Πως μένουν ελεύθεροι παίκτες, που στο άκουσμα και μόνον πως ψάχνουν την επόμενη ποδοσφαιρική τους στέγη, φέρνουν αναστάτωση.

Το φετινό καλοκαίρι, δεν είναι καυτό λόγω των πυρκαγιών και της ζέστης, αλλά και για ένα ακόμη λόγο.

Πανιώνιος: Το φετινό καλοκαίρι, δεν είναι καυτό λόγω των πυρκαγιών και της ζέστης, αλλά και για ένα ακόμη λόγο. Πως μένουν ελεύθεροι παίκτες, που στο άκουσμα και μόνον πως ψάχνουν την επόμενη ποδοσφαιρική τους στέγη, φέρνουν αναστάτωση.

Κι ένας από αυτούς είναι και ο Δημοσθένης Τσιουρής. Το μέχρι πρότινος ποδοσφαιρικό αστέρι της ακαδημίας του Ολυμπιακού, που πέρσι φόρεσε τη φανέλα του Πανιωνίου, δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στους κυανέρυθρους.

Κανείς δεν γνωρίζει ποια θα είναι η συνέχεια και ποιας ομάδος της φανέλα θα φορέσει, όμως εκείνο που είναι γεγονός είναι πως με το πρώτο άκουσμα, της αποχώρησής του, το τηλέφωνο του χτύπησε αρκετές φορές!

Ο Τσιουρής είναι 18 χρονών και αγωνίζεται τόσο στη μεσαία γραμμή, όσο και στην επίθεση. Ενώ η άρτια τεχνική του, αλλά και άριστη φυσική του κατάσταση, τον έχουν κάνει περιζήτητο και μάλλον θα αποτελέσει το μήλο της έριδος για πολλές ομάδες!