ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Βίοι αντίθετοι

Βίοι Αντίθετοι στον Πανιώνιο. Η ανάδειξη ταλαντούχων ποδοσφαιριστών και η εξέλιξή τους.
Βίοι αντίθετοι

Αν υπάρχει μία ομάδα στο ελληνικό ποδόσφαιρο που αναδεικνύει με εντυπωσιακή συνέπεια ταλαντούχους ποδοσφαιριστές είναι ο Πανιώνιος. Βίοι αντίθετοι.

Το κάνει σταθερά και η πρόθεση των ανθρώπων της ομάδας είναι αυτή η παράδοση να συνεχιστεί. Πρόσφατα υπέγραψε νέο συμβόλαιο ο Δημήτρης Σταυρόπουλος και για πολλούς αναμένεται να είναι ο επόμενος που σταδιακά θα καθιερωθεί και προσελκύσει βλέμματα πάνω του.

Από το καλοκαίρι φάνηκε πόσο τον πίστευαν στη Νέα Σμύρνη. Δεν τον έδωσαν δανεικό, ενώ θα μπορούσαν, και μεταξύ άλλων είχε ειπωθεί πως «πιο πιθανό είναι να φύγει ο Γκιοατά παρά ο Σταυρόπουλος». Σταδιακά πήρε ευκαιρίες και πλέον είναι ειλημμένη απόφαση το να στηριχτεί ο 20χρονος στόπερ με τον Μιχάλη Γρηγορίου να σημειώνει, πάντως, πως δεν είναι έτοιμος για να παίξει δύο ματς μέσα στην εβδομάδα.

Στο ρόστερ υπάρχουν και άλλα παιδιά από τα τμήματα υποδομής, αλλά η εξέλιξή τους δεν είναι ανάλογη. Ένα εξ αυτών είναι ο Λευτέρης Αστράς. Από σπόντα έπαιξε φέτος σε δύο ματς πρωταθλήματος με τους Κότνικ και Μπαντή τραυματίες, αλλά δεν έχει τη βελτίωση που θα περίμενε κανείς. Γι’ αυτό και οι πιθανότητες να ανανεωθεί το συμβόλαιό του δεν είναι πολλές. Σε αυτό σημαντικό ρόλο παίζει η άποψη του Βαγγέλη Φιλιππή, προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας, ο οποίος δεν είναι ενθουσιασμένος με όσα βλέπει από τον 21χρονο.

Ο άλλος που προβληματίζει είναι ο Μάκης Βουκελάτος. Στην καλή του μέρα μπορούσε να κάνει ό,τι ήθελε στην Κ20 και να διαλύσει κάθε αντίπαλη άμυνα. Είναι ένα ταλαντούχο παιδί, αλλά αυτό δεν αρκεί. Γι’ αυτό και φέτος έχει μόλις τρεις συμμετοχές στο πρωτάθλημα. Αυτό που λένε στην Πλατεία είναι πως δεν έχει ωριμάσει. Τον Ιανουάριο ήταν να πάει δανεικός, αλλά από τη στιγμή που ο Πανιώνιος προχώρησε στο Κύπελλο, δεν μπορούσε να τον δώσει. Τον χρειαζόταν για να συμπληρώνει τις αποστολές. Φαίνεται, όμως, ότι δεν πείθει και δεν θα προκαλούσε εντύπωση εάν σε λίγους μήνες αποχωρούσε από τους «κυανέρυθρους» έστω και ως δανεικός.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βίοι αντίθετοι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.