ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Αυτά τα δύο «ελληνόπουλα» θα αρχίσει να χρησιμοποιεί ο Λουτσέκου!

Μαλάκωσε το μυαλό του Ραζβάν Λουτσέσκου και θα αρχίσει να χρησιμοποιεί στον ΠΑΟΚ, δύο νεαρούς Έλληνες περισσότερο το επόμενο διάστημα.

ΠΑΟΚ: Αυτά τα δύο «ελληνόπουλα» θα αρχίσει να χρησιμοποιεί ο Λουτσέκου!
Συντάκτης: Γεράσιμος Μανωλίδης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα αρχίσει να χρησιμοποιεί στο επόμενο διάστημα περισσότερο δύο νεαρούς Έλληνες παίκτες. Πρόκειται για τον Γιώργο Κωνσταντέλια και Κωνσταντίνο Κουλιεράκη. Ο Ζοσέ Μπότο έδωσε το σύνθημα για νεανική ομάδα στον ΠΑΟΚ, άλλωστε.

Όσοι γνωρίζουν τον Ρουμάνο τεχνικό, ξέρουν ότι δύσκολα εμπιστεύεται νέους παίκτες από την ακαδημία, ωστόσο ο Γιάννης Κωνσταντέλιας και ο Κωνσταντής Κουλιεράκης, διαφέρουν.

Συγκεκριμένα, ο πρώτος έχει αγωνιστεί σε δύο φιλικά παιχνίδια, σε δύο ημίχρονα και έχει καταφέρει να πετύχει και ισάριθμα γκολ.

Την ίδια ώρα ο δεύτερος είναι ο στόπερ με τις περισσότερες συμμετοχές, ενώ αμφότεροι έχουν γεννηθεί το 2003.

Δεν μπαίνει φυσικά μέσα στην εξίσωση ο Γιώργος Κούτσιας (΄04) που απουσίαζε στους Μεσογειακούς και ΔΕΝ είναι στα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου για τη νέα χρονιά.

Όπως αναφέρει το Sportime της Κυριακής και η στήλη «Παρασκήνια», την ίδια ώρα που ο Ρουμάνος προπονητής αξίωσε επιτακτικά την παραμονή του Κρέσπο, έγινε το θέλημα του με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ο ΠΑΟΚ «γεννάει» ταλέντα με προσδοκίες.

Μην ξεχνάμε ποιος ήταν το ακριβότερο deal στην ιστορία του club. Ο Ζοσέ Μπότο δεν κοιτάει τις ηλικίες. Αποδεικνύεται από τον τρόπο που κινείται μεταγραφικά. Ήδη, «μαλακώνει» το μυαλό του Ρουμάνου…

https://youtu.be/G-39bad5al4

Exit mobile version