ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ – Άρης: Επικό βίντεο για το άχαστο του Μουργκ με MasterChef, Survivor και Τσουκαλά!

Η απίθανη χαμένη ευκαιρία του Τόμας Μουργκ στο ΠΑΟΚ - Άρης αποτέλεσε... έμπνευση για ένα χιουμοριστικό βιντεάκι που κάνει το γύρο στο διαδίκτυο.

Η απίθανη χαμένα ευκαιρία του Τόμας Μουργκ στο ΠΑΟΚ - Άρης αποτέλεσε... έμπνευση για ένα χιουμοριστικό βιντεάκι που κάνει το γύρο στο διαδίκτυο.
Η απίθανη χαμένα ευκαιρία του Τόμας Μουργκ στο ΠΑΟΚ - Άρης αποτέλεσε... έμπνευση για ένα χιουμοριστικό βιντεάκι που κάνει το γύρο στο διαδίκτυο.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

ΠΑΟΚ – Άρης: Ο Άρης ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της Τούμπας, καθώς επικράτησε του δικεφάλου με σκορ 1-0, σε παιχνίδι για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Η ομάδα του Χερμάν Μπούργος προηγήθηκε στο 63′, μετά από μια άψογη συνεργασία των Μαντσίνι και Καμαρά που κατέληξε σε υποδειγματικό πλασέ του Μαυριτανού.

Πριν το τέρμα του Άρη όμως ο ΠΑΟΚ είχε μια σπουδαία ευκαιρία προκειμένου να ανοίξει το σκορ, συγκεκριμένα στο 51′ με τον Τόμας Μουργκ. Ωστόσο ο Αυστριακός… κατάφερε να αστοχήσει προ εντελώς κενής εστίας με αποτέλεσμα στη συνέχεια η ομάδα του να τιμωρηθεί σκληρά από τον άτυπο νόμο του ποδοσφαίρου. Αφού όποιος δεν βάζει τρώει.

Η απίστευτη αυτή χαμένα ευκαιρία του παίκτη του δικεφάλου, αποτέλεσε… έμπνευση για κάποιους ώστε να ετοιμάσουν ένα χιουμοριστικό βιντεάκι επί τούτου.

Σε αυτό εμπλέκονται ο… Στέφανος Χίος, ο Σωτήρης Κοντιζάς από το MasterChef, o Κωνσταντίνος Εμμανουήλ από το Survivor, μέχρι και ο γνωστός οπαδός του Ολυμπιακού. Τάκης Τσουκαλάς!

ΠΑΟΚ – Άρης: Δείτε παρακάτω το βίντεο που έχει γίνει Viral!

Αθλητικές ειδήσεις

Άρης: Κι όμως! Ο Καμαρά δεν μπορεί να το γυρίσει παρά την γκολάρα με τον ΠΑΟΚ – Τι σκέφτεται ο Καρυπίδης

ΠΑΟΚ: Μικρό καλάθι για Μπενφίκα και Κουαλιάτα – Τι έλεγαν στο «Δικέφαλο του Βορρά» – Μόνο αυτό έλειπε στον Λουτσέσκου

Super League – Ευρωπαϊκά εισιτήρια: Πως κινδυνεύει ο Αρης, τι θέλει η ΑΕΚ – Μπορεί να χάσει ο ΠΑΟΚ τη 2η θεση;

Eurovision 2022: Αυτά πρέπει να προσέξει η Αμάντα Γεωργιάδη για να κερδίσει το Σάββατο

Exit mobile version