ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Ο επόμενος μετά τον Κούρτιτς έχει όνομα: Ελ Καντουρί!

Ο Κούρτιτς είναι έτοιμος να κουνήσει μαντήλι και στον ΠΑΟΚ θα ήθελαν να ξεφορτωθούν ένα ακόμα συμβόλαιο. Αυτό του Ελ Καντουρί.

ΠΑΟΚ: Ο επόμενος μετά τον Κούρτιτς έχει όνομα: Ελ Καντουρί!
Συντάκτης: Γεράσιμος Μανωλίδης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να πουλήσει τον Κούρτις όπως σας είχαμε αναφέρει. Μόνο που στην ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι πλέον έντονες οι σκέψεις να βγει από πάνω τους ένα ακόμα επταψήφιο συμβόλαιο. Αυτό του Ελ Καντουρί

Όπως αναφέρει το Sportime του Σαββάτου και η στήλη «Παρασκήνια», το καλοκαίρι αναμένεται να είναι πολύ μακρύ για το «Δικέφαλο του Βορρά».

Ο Ζοσέ Μπότο βρίσκεται συνέχεια στα τηλέφωνα, προκειμένου να ξεκαθαρίσει τις υποθέσεις του απασχολούν την ομάδα, είτε αυτές είναι για προσθήκες είτε για αποχωρήσεις.

Εκείνο που μας ήρθε ως πληροφόρηση από την Ολλανδία, πλην του case Κούρτιτς (σ.σ.: ας μην περιαυτολογήσουμε), είναι ότι υπάρχει ΖΗΤΗΜΑ όπως σας προείπαμε και με τον Ομάρ Ελ Καντουρί.

Αν και από πέρυσι η ευπάθεια του 31χρονου με τους τραυματισμούς σε σχέση με το ύψος του συμβολαίου του είχαν φθάσει το θέμα μέχρι και τον Ιβάν Σαββίδη.

Με αφορμή την 3η θλάση τον τελευταίο χρόνο του Ελ Καντουρί στον ΠΑΟΚ είναι σε εγρήγορση και για χάρη του μια και ο ίδιος με εφταψήφιο νούμερο ΔΕΝ κουνιέται από την Σαλόνικα και τη Super League 1.

Ακόμη και ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει αρχίσει να χάνει την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του…

Αθλητικές ειδήσεις

Ευκαιρία να βγει μπροστά ο Κούτσιας!

Ανησυχία στην ΑΕΚ – Πρέπει να πάρει τερματοφύλακα;

Ο Άρης Σοϊλέδης, η νίκη που δεν ήρθε άδικα και το All Star που έρχεται

Exit mobile version