ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Ο ερχομός του Τάισον οδηγεί στην έξοδο Κούρτιτς και Ελ Καντουρί!

Η έλευση του Τάισον στον ΠΑΟΚ επισπεύδει την διαδικασία αποσυμφόρησης των Συμβολαίων Κούρτιτς κα Ελ Καντουρί.

ΠΑΟΚ: Ο ερχομός του Τάισον οδηγεί στην έξοδο Κούρτιτς και Ελ Καντουρί!
Συντάκτης: Γιάννης Χωριανόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Καιρό τώρα ο ΠΑΟΚ θέλει να «αδειάσει» το ρόστερ του, από παίκτες που πιάνουν… χώρο. Και αγωνιστικά, αλλά και στο μπάτζετ. Η έλευση του Τάισον ίσως να κάνει πιο γρήγορη τη διαδικασία αποδέσμευσης των Κούρτιτς και Ελ Καντουρί.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο καθένας έχει τη δική του ιστορία στο «χθες» με τον ΠΑΟΚ. Ο Ομάρ Ελ Καντουρί «καψούρα» του μεγάλου Σαββίδη.

Μόνο που ποτέ δεν εκπλήρωσε ανάλογα τις προσδοκίες. Πιο «γυάλινος» και από κρύσταλλο Βοημίας. Περισσότερο τραυματίας και λιγότερο υγιής. Η ανανέωση του συμβολαίου του κίνηση βιαστική που πλέον «κοστίζει» στην ομάδα της Super League 1. Οικονομικά και αγωνιστικά!

Τέλος. Ο Γιάσμιν Κούρτιτς πέρυσι ήταν πρώτος σκόρερ του «Δικεφάλου» με 18 γκολ! Από το καλοκαίρι, όμως, υπήρχαν ψίθυροι πως βάσει attitude, χρημάτων (σ.σ.: 1,2 εκατ. ευρώ καθαρά τον χρόνο) και ηλικίας θα ήταν προτιμότερο να δοθούν τόπο στα νιάτα.

Η ομάδα είχε ανάγκη από ταχύτητα και αλλαγή σε τέμπο στον άξονα. Εν τέλει, τζίφος! Ο 35χρονος Σλοβένος ξέμεινε στην Τούμπα. Ξεκίνησε βασικός όλο τον πρώτο γύρο μέχρι που μπήκε στα… πιτς και εφεξής ούτε φωνή, μήτε ακρόαση.

Διόλου τυχαίο για αμφότερες τις περιπτώσεις μια και ο ΠΑΟΚ θα ήθελε να ξεφορτωθεί τα συμβόλαια των Ελ Καντουρί, Κούρτιτς αντίστοιχα. Πολλώ μάλλον από την στιγμή που αφίχθη ο Τάισον όντας το original 10άρι που έλειπε από το μυαλό/σχηματισμό του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Και αν για τον Κούρτιτς η εξέλιξη φαντάζει νομοτέλεια βάσει του πως έχει «χτιστεί» η σχέση του με τον ΠΑΟΚ, η πιάτσα πλέον βοά και για τον Ελ Καντουρί που ανήκει και επίσημα στην transfer list του «Δικεφάλου». Απλά, λιτά και κατανοητά…

Exit mobile version