ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Ο Κοτάρσκι έχει «τρελάνει» τον Λουτσέσκου

Ο Ντόμινικ Κοτάρσκι δεν είναι στα καλύτερά του και αυτό κοστίζει στον ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ: Ο Κοτάρσκι έχει «τρελάνει» τον Λουτσέσκου
Συντάκτης: Γεράσιμος Μανωλίδης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πρόσφατα υπέγραψε νέο συμβόλαιο. Ο ΠΑΟΚ, μάλιστα, τον έπεισε χωρίς να μπει ρήτρα αποδέσμευσης. Μεγάλη νίκη για εκείνον.

Μόνο που έκτοτε αντί να είναι ανεβασμένος ο Ντομινίκ Κοτάρσκι, μάλλον μοιάζει επαναπαυμένος. Κάτι δεν πάει καλά για εκείνον το τελευταίο χρονικό διάστημα. Η απόδοσή του προβληματίζει. Και το κυριότερο είναι ότι δεν υπάρχουν και εναλλακτικές εκεί.

Ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να τον στηρίξει τόσο που δεν φρόντισε να του δημιουργήσει ανταγωνισμό. Ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να τον πιέσει όσο θα έπρεπε.

Κανείς δεν αντιλέγει πως είναι τερματοφύλακας με επόμενη μέρα σε υψηλό επίπεδο. Κανείς δεν αμφισβητεί πως η πλατφόρμα του ΠΑΟΚ τον «μεγάλωσε» σε σημείο να ασχοληθεί μαζί του μέχρι και διεθνές agency (σ.σ.: Φεντερικό Παστορέλο). Μόνο που μερικές φορές το εκτός γηπέδου publicity και η εντός γηπέδου ασυλία δημιουργεί… επανάπαυση!

Ο Κοτάρσκι το τελευταίο 15νθήμερο έχει «τρελάνει» τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Τα γκολ με ΑΕΚ, οι δις λάθος εκτελέσεις στο πρώτο ημίχρονο με τον Ολυμπιακό που έβγαλαν την αντίπαλη ομάδα «μάτια» στο transition game (παρότι είχε την κομβική απόκρουση στη φάση με τον Ποντένσε) και το τείχος-φάντασμα με την Αμπερντίν αδικούν τον εαυτό του Ντομινίκ Κοτάρσκι. Σε τέτοιο επίπεδο, στα deals η νοοτροπία/πειθαρχία είναι Νο1. Αυτά…

Τα στιγμιότυπα ΠΑΟΚ – Αμπερντίν 

Exit mobile version