ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Πάει για βασικός ο Τσαούσης κόντρα στον Παναιτωλικό – Πολλά προβλήματα ο Λουτσέσκου – Τι θα κάνει στο «10»

Τα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου για την πρεμιέρα κόντρα στον Παναιτωλικό.

ΠΑΟΚ: Μεγάλες πιθανότητες για Τσαούση κόντρα στον Παναιτωλικό - Πολλά προβλήματα ο Λουτσέσκου - Τι θα κάνει στο «10»
Συντάκτης: Μάριος Σταμπουλής Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για την έναρξη της σεζόν στη Super League 1, εκεί όπου ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τον Παναιτωλικό, στο ματς που θα διεξαχθεί το Σάββατο (20/8,21:45).

Στον Δικέφαλο επικρατεί προβληματισμός μετά τον αποκλεισμό από τη Λέφσκι Σόφιας που του έκοψε τον δρόμο για τους ομίλους του Europa Conference League και πλέον καλούνται να βγάλουν αντίδραση. Οι «ασπρόμαυροι» θέλουν να αντιστρέψουν το κλίμα που έχει δημιουργηθεί και αυτό θα γίνει μόνο με καλές εμφανίσεις και ανάλογα αποτελέσματα.

Άλλωστε, πρόκειται για μία καινούργια ομάδα, καθώς ο Ζοσέ Μπότο προχώρησε στη μεταγραφή δέκα νέων παικτών, τους οποίος καλείται να διαχειριστεί και να προσαρμόσει στα θέλω της ομάδας ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Όλο αυτό το διάστημα, ο Ρουμάνος τεχνικός έκανε διάφορες δοκιμές στο σχήμα και από ποιους θα αποτελείται η αρχική ενδεκάδα, ενώ και τα προβλήματα τραυματισμών του «δένουν» τα χέρια.

Μόνο εύκολο δεν είναι το έργο για τον 53χρονο προπονητή, που καλείται να βρει τη συνταγή της επιτυχίας και να κάνει σεφτέ με νίκη στο πρωτάθλημα.

ΠΑΟΚ: Με Τσαούση βασικό και προβληματισμό στην επίθεση

Οι περισσότερες θέσεις για την αρχική ενδεκάδα κόντρα στον Παναιτωλικό έχουν «κλειδώσει», ωστόσο αρκετές είναι οι επιλογές που θα φανερωθούν την τελευταία στιγμή.

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα και σύμφωνα με τα όσα έχουν δοκιμαστεί περισσότερο στις τελευταίες προπονήσεις, ο Κοτάρσκι θα κάθεται κάτω από τα δοκάρια, έχοντας μπροστά του τον Κάργα και τον Ίνγκασον, με τον Λύρατζη στο ένα άκρο και τον Τσαούση στο άλλο. Πιθανότητες συγκεντρώνει και ο νεαρός Κουλιεράκης που δοκιμάστηκε δίπλα στον Ισλανδό αμυντικό.

Από εκεί και μπροστά δεν είναι καθόλου ξεκάθαρα τα πράγματα και ο προβληματισμός είναι έντονος, με τις περισσότερες πιθανότητες να δείχνουν Σβαμπ και Αουγκούστο στο κέντρο, με τον Ντάντας μπροστά τους. Μία σίγουρη θέση στην ενδεκάδα έχει ο Νάραϊ δεξιά, ενώ από την άλλη πλευρά πιθανότατα θα τοποθετηθεί ο Μπίσεσβαρ. Βέβαια και εκεί υπάρχουν ερωτηματικά, όπως ίσως στο 10 μπει ο Μπίσεσβαρ με τον Κουαλιάτα στην πλευρά, ή τον Ελ Καντουρί στα πλάγια και τον Ντάντας σε θέση οκταριού.

Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Ολιβέιρα, εκτός και αν ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποφασίσει πως πρέπει να τον προστατέψει μετά τον τραυματισμό του και τοποθετήσει τον Μπράντον Τόμας τον οποίο μάλιστα έβαλε βασικό στο τελευταίο φιλικό κόντρα στον Βόλο.

Αθλητικές ειδήσεις

ΠΑΟΚ: Τα άκουσε από τον Σαββίδη και τώρα τρέχει για παίκτες ο Μπότο

Έμμα Λουίζ Τζόουνς: Η ρεπόρτερ της Λιντς παίζει μεγάλη μπάλα! 

Ένας Παναιτωλικός γεμάτος Έλληνες θέλει να κάνει την έκπληξη κόντρα στον ΠΑΟΚ

 

Exit mobile version