ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Πήρε τιμή για τον Μαρίν- Δεν τον «καίει» ο Λουτσέσκου, αλλά προτιμά Μεϊτέ!

Η ερώτηση του ΠΑΟΚ για Ραζβάν Μαρίν και τα λεφτά που θέλει η Κάλιαρι για να τον δώσει.
ΠΑΟΚ: Πήρε τιμή για τον Μαρίν- Δεν τον «καίει» ο Λουτσέσκου, αλλά προτιμά Μεϊτέ!

Η Κάλιαρι θέλει 2,5 εκ. ευρώ για τον Μαρίν. Δεν τρελαίνεται ο Λουτσέσκου, αλλά δεν τον καίει κιόλας τον συμπατριώτη του.

Ο Μεϊτέ μπορεί να ρίχνει γέφυρες σχεδόν καθημερινά, όμως όσο δεν λέει να πέσει από το 1,8εκ. ευρώ που ζητάει, όσο και αν ο Λουτσέσκου τον θέλει στον ΠΑΟΚ, η διοίκηση Σαββίδη και κυρίως η… σιδηρά κυρία Γκοντσάρεβα, δεν πρόκειται να του κάνει τη χάρη να του τα δώσει.

Η πρόταση του ΠΑΟΚ έφθασε με εφικτά μπόνους κοντά στο 1,5εκ. για τον Γάλλο και παραπάνω δεν ανεβαίνει. Τέλος. Επειδή βεβαίως στον δικέφαλο θέλουν να έχουν και εναλλακτικές, είναι γεγονός πως τελευταία ανέβηκε ξανά στη σχετική λίστα το όνομα του Ραζβάν Μαρίν. Αν και συμπατριώτης του Λουτσέσκου, τον έχει μεν σε εκτίμηση ο προπονητής του ΠΑΟΚ αλλά δεν σημαίνει πως τρελαίνεται για πάρτι του. Ούτε βέβαια τον απορρίπτει κιόλας.

Οι επιτελείς του δικέφαλου θέλοντας πιθανώς να είναι σχετικά έτοιμοι, πρόσφατα έλαβαν την τιμή εκκίνησης για την πώληση του Μαρίν από την Κάλιαρι. Το ποσό που άκουσαν δεν τους απογοήτευσε. Ούτε ενθουσιάστηκαν βέβαια. Οι Ιταλοί ξεκίνησαν από τα 2,5εκ.

Διαπραγματεύσιμα είναι βέβαια και συζητήσιμα. Μια η άλλη αφού και για τον Μεϊτέ, ο ΠΑΟΚ θα πληρώσει και 2εκ. ευρώ στην Μπενφίκα συν το συμβόλαιο του παίκτη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ: Πήρε τιμή για τον Μαρίν- Δεν τον «καίει» ο Λουτσέσκου, αλλά προτιμά Μεϊτέ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!