ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Θέλει τον Πάολο Φερνάντες από τον Βόλο – Τι ζητάει ο Μπέος

Ο ΠΑΟΚ κινείται για την απόκτηση του Πάολο Φερνάντες και βρίσκεται σε διαδικασία διαπραγματεύσεων με τον Βόλο - Τι ζητάει ο Μπέος.

ΠΑΟΚ: Θέλει τον Πάολο Φερνάντες από τον Βόλο - Τι ζητάει ο Μπέος
Συντάκτης: Χρήστος Μαγγίνας Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Την μεταγραφική του ενίσχυση στο φινάλε της σεζόν επιδιώκει ο ΠΑΟΚ, με τους ασπρόμαυρους να έχουν στο στόχαστρο τους τον Πάολο Φερνάντες του Βόλου.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου εκφράστηκε δημόσια μετά την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League 1 για την επιθυμία του να αποκτηθεί ένας παίκτης στη μεσοεπιθετική γραμμή και ο Ζοσέ Μπότο τρέχει για να ικανοποιήσει τα θέλω του Ρουμάνου τεχνικού.

Όπως έχετε διαβάσει ήδη από το Sportime, ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει ζητήσει άμεσα την απόκτηση 10αριου καθώς με αυτόν τον παίκτη θα νιώθει άνετα, προκειμένου η ομάδα να πάρει μπρος και να αφήσει πίσω τον σοκαριστικό αποκλεισμό από τη Λέφσκι Σόφιας.

ΠΑΟΚ: Θέλει τον Πάολο Φερνάντες από τον Βόλο – Τι ζητάει ο Μπέος

Μια από τις περιπτώσεις που έχει ξεχωρίσει ο αθλητικός διευθυντής του δικεφάλου, Ζοσέ Μπότο, είναι ο 24χρονος Ισπανός επιτελικός μέσος του Βόλου, Πάολο Φερνάντες.

Το βλέμμα του Πορτογάλου μάλιστα έπεσε στον συγκεκριμένο παίκτη μετά το φιλικό προετοιμασίας του ΠΑΟΚ με την ομάδα της Μαγνησίας, όταν και είχε γίνει η πρώτη ερώτηση από πλευράς δικεφάλου στον Αχιλλέα Μπέο.

Τότε, ο ισχυρός άνδρας του ΝΠΣ Βόλος είχε ζητήσει 1 εκατομμύριο ευρώ, ένα ποσό που είχαν ακούσει και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού όταν είχε ενδιαφερθεί σε φιλολογικό επίπεδο για τον παίκτη.

Τα δεδομένα όμως πλέον φαίνεται πως έχουν αλλάξει, με τις απαιτήσεις να έχουν πέσει κάτω από το εκατομμύριο, με τον Μπέο να απαιτεί ένα μικρότερο χρηματικό ποσό για να δώσει την καταφατική του απάντηση για την μετακόμιση του Φερνάντες στην Τούμπα και τις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές να τρέχουν.

Φυσικά, τον δικό του ρόλο στην υπόθεση παίζει και το γεγονός πως ο Ισπανός έχει μπει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τους Βολιώτες και έχει ήδη ξεκινήσει με εκρηκτικό τρόπο τη νέα σεζόν, σκοράροντας μάλιστα στην πρεμιέρα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, όντας ο MVP.

Σύντομα αναμένεται να τρέξουν οι εξελίξεις για αυτή την υπόθεση, με τον ΠΑΟΚ να φορτσάρει προκειμένου να δώσει ακόμη μια λύση στα χέρια του Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον Φερνάντες να είναι αυτή τη στιγμή ψηλά στη μεταγραφική λίστα.

ΠΑΟΚ: Σημαντική κίνηση με φόντο το μέλλον!

Μια άκρως σημαντική κίνηση με φόντο το μέλλον ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ που αποφάσισε να δείξει έμπρακτα την εμπιστοσύνη του προσφέροντας πέντε επαγγελματικά συμβόλαια σε νεαρούς παίκτες.

Πιο συγκεκριμένα, επαγγελματικά συμβόλαια με τους ασπρόμαυρους υπέγραψαν οι Τσιοπτσής, Νικολακούλης, Δαρέλας, Σελιμάι και Πολιτάκης.

Την ίδια στιγμή, ανανεώθηκαν και ακόμη πέντε συμβόλαια του ΠΑΟΚ Β΄ καθώς υπό τις οδηγίες του Πάμπλο Γκαρσία θα συνεχίσουν να προπονούνται οι Τσοπούρογλου, Κουλούρης, Σμυρλής, Μελετίδης και Σπυρίδης.

 

Exit mobile version