ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ – Ξάνθη: Δεν επηρεάζει την υπόθεση η απόφαση του ΣτΕ!

Μπορεί να είναι απορριπτική η απόφαση του ΣτΕ, στο αίτημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να παγώσει προσωρινά η διαδικασία επιβολής ποινών από τα αρμόδια πειθαρχικά όργανα της Super League για την υπόθεση της πολυιδιοκτησίας, ωστόσο αυτή η απόφαση δε σημαίνει τίποτα για την ουσία της υπόθεσης. Η εξέλιξη δεν επηρεάζει καθόλου σε ό,τι αφορά την εκδίκαση...

ΠΑΟΚ - Ξάνθη - ΕΕΑ
ΠΑΟΚ - Ξάνθη - ΕΕΑ
Συντάκτης: Νίκος Τοσκίτσης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Μπορεί να είναι απορριπτική η απόφαση του ΣτΕ, στο αίτημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να παγώσει προσωρινά η διαδικασία επιβολής ποινών από τα αρμόδια πειθαρχικά όργανα της Super League για την υπόθεση της πολυιδιοκτησίας, ωστόσο αυτή η απόφαση δε σημαίνει τίποτα για την ουσία της υπόθεσης.

Η εξέλιξη δεν επηρεάζει καθόλου σε ό,τι αφορά την εκδίκαση της υπόθεσης στο αθλητικό δικαστή της λίγκας, ούτε καθιστά δεσμευτική την εισήγηση της ΕΕΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟΚ: «Τα πλοκάμια του Μαρινάκη άγγιξαν και το ΣτΕ»

Άλλωστε, την Δευτέρα (24/2) έγινε κανονικά εκδίκαση και όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές κατέθεσαν τα επιχειρήματά τους στην ουσία της υπόθεσης, ενώ μέχρι την Παρασκευή (28/2) έχουν δικαίωμα να καταθέσουν και τα υπομνήματά τους.

Θυμίζουμε ακόμη ότι ο ΠΑΟΚ έχει προσφύγει και στο διοικητικό Εφετείο και εκκρεμεί απόφαση για προσωρινή διαταγή και από εκεί, ενώ ο Τάκης Μπαλτάκος την Δευτέρα (24/2) είχε πει πως η κύρια εκδίκαση θα γίνει στις 2 Απριλίου.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version