ΠΑΟΚ

6.500.000€ αν δεν πέσει

Μπορεί σημερινό δημοσίευμα στη Γερμανία να υπενθύμισε τη ρήτρα των 6.500.000€ για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο ωστόσο τα δεδομένα θ’ αλλάξουν αν το Αμβούργο υποβιβαστεί. Η ομάδα του Έλληνα κεντρικού αμυντικού βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της Bundesliga και αν δεν γίνει κάποιο «θαύμα» τότε του χρόνου θα αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του γερμανικού...

Συντάκτης: Νίκος Τοσκίτσης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Μπορεί σημερινό δημοσίευμα στη Γερμανία να υπενθύμισε τη ρήτρα των 6.500.000€ για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο ωστόσο τα δεδομένα θ’ αλλάξουν αν το Αμβούργο υποβιβαστεί.

Η ομάδα του Έλληνα κεντρικού αμυντικού βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της Bundesliga και αν δεν γίνει κάποιο «θαύμα» τότε του χρόνου θα αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος.

Έτσι λοιπόν, αυτόματα η οικονομικές απαιτήσεις του Αμβούργου θα πέσουν ενώ θα ενεργοποιηθούν οι ρήτρες που υπάρχουν στο συμβόλαιό του, οι οποίες θα ρίξουν και τις ετήσιες απολαβές του.

Τα νέα αυτά δεδομένα που θα προκύψουν ύστερα από τον υποβιβασμό του Αμβούργου είναι που δίνουν ελπίδες στον ΠΑΟΚ, ο οποίος θα προσπαθήσει να αποκτήσει τον 26χρονο ποδοσφαιριστή.

Exit mobile version