ΠΑΟΚ

Ανανεώνουν Κρέσπο-Πασχαλάκης-Τι συμβαίνει με Βαρέλα-Μπίσεσβαρ!

Η αλήθεια για τις διαπραγματεύσεις με τους παίκτες που λήγουν τα συμβόλαια τους
Ανανεώνουν Κρέσπο-Πασχαλάκης-Τι συμβαίνει με Βαρέλα-Μπίσεσβαρ!

Οι Πασχαλάκης, Κρέσπο, Μπίσεσβαρ και Βαρέλα βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τους Κυπελλούχους Ελλάδας για τις ανανεώσεις των συμβολαίων τους καθώς λήγουν το καλοκαίρι.

Ο ΠΑΟΚ «καίγεται» για αυτές τις περιπτώσεις αφού οι παίκτες αυτοί μπορούν αν θέλουν να κλείσουν απο τώρα για τη νέα σεζόν, σε οποιαδήποτε ομάδα.

Σύμφωνα όμως με πληροφορίες του Sportime, οι Πασχαλάκης και Κρέσπο βρίσκονται πολύ κοντά στο να υπογράψουν τα νέα τους συμβόλαια και να παραμείνουν για αρκετά ακόμη χρόνια «κάτοικοι Τούμπας». Οι ανακοινώσεις για τους δύο δεν θα αργήσουν να γίνουν…

Από την άλλη οι Μπίσεσβαρ και Βαρέλα ζητούν αρκετά μεγαλύτερη αύξηση και έτσι οι διαπραγματεύσεις είναι πιο χρονοβόρες. Αυτές οι δύο περιπτώσεις θα τραβήξουν λίγο παραπάνω και τελικές εξελίξεις αναμένονται κοντά στα Χριστούγεννα.

Να θυμίσουμε ότι ο Βαρέλα αμείβεται με ετήσιο μισθό περίπου στα 550.000 ευρώ και ο Μπίσεσβαρ με 680.000 ευρώ. Οι δύο ποδοσφαιριστές ζητούν μία αύξηση περίπου 150 με 200.000 ευρώ.

Έρχεται η μεγάλη μέρα του Ουάρντα!

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.