ΠΑΟΚ

Αουγκούστο: «Έτσι ήταν η πρώτη μου χρονιά στον ΠΑΟΚ…» (vid)

Τον δικό του απολογισμό της σεζόν που πέρασε, έκανε ο Ντόουγκλας Αουγκούστο, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη. Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, ο Ντόουγκλας Αουγκούστο εξέφρασε τα συναισθήματά του για την πρώτη του χρονιά στον ΠΑΟΚ, αλλά και την πρώτη του μακριά από την Βραζιλία. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:...

Ντόουγκλας Αουγκούστο ΠΑΟΚ
Συντάκτης: Μάριος Σταμπουλής Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Τον δικό του απολογισμό της σεζόν που πέρασε, έκανε ο Ντόουγκλας Αουγκούστο, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη.

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, ο Ντόουγκλας Αουγκούστο εξέφρασε τα συναισθήματά του για την πρώτη του χρονιά στον ΠΑΟΚ, αλλά και την πρώτη του μακριά από την Βραζιλία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟΚ: Τορίνο καλεί Λημνιό!

«Ήταν η πρώτη μου σεζόν στον ΠΑΟΚ, η πρώτη μου σεζόν μακριά από την Βραζιλία και νομίζω ότι πήγε πολύ καλά. Μια αξιολάτρευτη πόλη και μια υπέροχη χώρα που με υποδέχθηκε πολύ καλά. Σίγουρα, έχω να βελτιωθώ σε πολλά ακόμη και είμαι σίγουρος ότι όσα έμαθα στην πρώτη μου σεζόν στον ΠΑΟΚ θα με βοηθήσουν πολύ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Exit mobile version