ΠΑΟΚ

Απίστευτο ντόμινο: Πρώτος στόχος της Σεντ Ετιέν ο Γιαννούλης, αν ο Ολυμπιακός πάρει τον Τραούκο

Έτσι είναι η μεταγραφική αγορά. Το ένα φέρνει τ΄άλλο και η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια εκτός από καλούς τερματοφύλακες εξάγει καλούς αριστερούς μπακ. Η μεταγραφή του Κώστα Τσιμίκα από τον Ολυμπιακό στη Λίβερπουλ είναι η κορυφή, φυσικά. Ωστόσο, δε θα πρέπει να αποκλειστεί να είναι και η μοναδική αριστερού μπακ σε κορυφαίο πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός...

Απίστευτο ντόμινο: Πρώτος στόχος της Σεντ Ετιέν ο Γιαννούλης, αν ο Ολυμπιακός πάρει τον Τραούκο
Συντάκτης: Γιάννης Χωριανόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Έτσι είναι η μεταγραφική αγορά. Το ένα φέρνει τ΄άλλο και η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια εκτός από καλούς τερματοφύλακες εξάγει καλούς αριστερούς μπακ.

Η μεταγραφή του Κώστα Τσιμίκα από τον Ολυμπιακό στη Λίβερπουλ είναι η κορυφή, φυσικά. Ωστόσο, δε θα πρέπει να αποκλειστεί να είναι και η μοναδική αριστερού μπακ σε κορυφαίο πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός είναι σε επαφές με την Σεντ Ετιέν για τον 28χρονο αριστερό μπακ Μιγκέλ Τραούκο. Οι συζητήσεις θα συνεχιστούν για τον Περουβιανό διεθνή και τις επόμενες ώρες/ημέρες με τους πρωταθλητές να θέλουν να καλύψουν όσο το δυνατό πιο γρήγορα το κενό που αφήνει ο Τσιμίκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ολυμπιακός: Συμφωνία με Τράουκο! (vid)

Αν ο Τραούκο με τα 24 ματς τη σεζόν που πέρασε, αποχωρήσει από τη Σεντ Ετιέν, τότε, ο παίκτης που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των «στεφανουά» προέρχεται από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Δεν είναι άλλος από τον Δημήτρη Γιαννούλη του ΠΑΟΚ, παίκτη που η Σεντ Ετιέν προσπάθησε να αγοράσει και σε προηγούμενη μεταγραφική περίοδο. Τότε, όμως, οι δυο πλευρές δεν τα βρήκαν. Να σημειωθεί πως οι απαιτήσεις που εγείρει ο ΠΑΟΚ για τη μεταγραφή του Γιαννούλη, τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι αρκετά πιο πάνω από τα χρήματα που μπορεί να διαθέσει το γαλλικό κλαμπ.

Παρόλα αυτά, είναι δεδομένο πως ο 25χρονος Γιαννούλης των 44 ματς φέτος (με 1 γκολ και 6 ασίστ) είναι αυτή τη στιγμή στην κορυφή της shortlist της Σεντ Ετιέν!

Exit mobile version