ΠΑΟΚ

«Χρυσάφι» στον ΠΑΟΚ από τον Ροντρίγκες

Ο Γκάρι Ροντρίγκες ετοιμάζει…  βαλίτσες για τη Σαουδική Αραβία, σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα! Και ετοιμάζεται να στείλει (πολλά) χρήματα στον ΠΑΟΚ. Ο γεννημένος στην Ολλανδία, αλλά με ρίζες από το Πράσινο Ακρωτήριο, εξτρέμ είχε μετακινηθεί από τον ΠΑΟΚ στη Γαλατασαράι το 2017. Και τώρα έφτασε ο καιρός να πάει σε άλλες… πολιτείες. Σύμφωνα με τα...

Συντάκτης: Νίκος Τοσκίτσης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Γκάρι Ροντρίγκες ετοιμάζει…  βαλίτσες για τη Σαουδική Αραβία, σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα! Και ετοιμάζεται να στείλει (πολλά) χρήματα στον ΠΑΟΚ.

Ο γεννημένος στην Ολλανδία, αλλά με ρίζες από το Πράσινο Ακρωτήριο, εξτρέμ είχε μετακινηθεί από τον ΠΑΟΚ στη Γαλατασαράι το 2017.

Και τώρα έφτασε ο καιρός να πάει σε άλλες… πολιτείες.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η μετακίνησή του στην Αλ Ιτιχάντ, όπου είναι προπονητής ο Σλάβεν Μπίλιτς, θα αποφέρει στην Γαλατά σχεδόν 8.000.000 ευρώ!

Αν η μεταγραφή επιβεβαιωθεί, τότε ο ΠΑΟΚ θα δικαιούται το 20% της μεταπώλησης του παίκτη – όπως ήταν συμφωνημένο με την Γαλατασαράι – δηλαδή ένα ποσό της τάξης των 1.600.000 ευρώ!

Παράλληλα, τα τουρκικά δημοσιεύματα φαίνεται να επιβεβαιώνουν την εγκυρότητα της είδησης αναφέροντας ατάκες μεταξύ ποδοσφαιριστών πως ο Ροντρίγκες θα μετακινηθεί στη Σαουδική Αραβία.

ΠΑΟΚ: Αρέσει ο Ελ Ταμαάρι

Exit mobile version