ΠΑΟΚ

Διαμαρτυρία στις Βρυξέλλες (pic)

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ συνεχίζουν τις αντιδράσεις του για τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο το τελευταίο χρονικό διάστημα. Αυτή τη φορά έστειλαν το δικό τους μήνυμα τους από τα γραφεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις Βρυξέλλες. Το πανό που κρατούσε αντιπροσωπεία φιλάθλων του Δικεφάλου προκειμένου να διαμαρτυρηθεί, ανέφερε: «Η Αθήνα διαφθείρει το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα....
Διαμαρτυρία στις Βρυξέλλες (pic)

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ συνεχίζουν τις αντιδράσεις του για τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο το τελευταίο χρονικό διάστημα. Αυτή τη φορά έστειλαν το δικό τους μήνυμα τους από τα γραφεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις Βρυξέλλες.

Το πανό που κρατούσε αντιπροσωπεία φιλάθλων του Δικεφάλου προκειμένου να διαμαρτυρηθεί, ανέφερε: «Η Αθήνα διαφθείρει το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Κάτω τα χέρια από τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη. Δικαιοσύνη για όλους».

Δείτε παρακάτω την χαρακτηριστική φωτογραφία:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Διαμαρτυρία στις Βρυξέλλες (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.