ΠΑΟΚ

Δύσκολα για Ντα Λουζ ο Ελ Καντουρί

Δεν προπονήθηκε κανονικά ο Μαροκινός άσος του Δικεφάλου

Ελ Καντουρί
Ελ Καντουρί
Συντάκτης: Μαρία Καλτσίδη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Οι πιθανότητες να αγωνιστεί ο Ομάρ Ελ Καντουρί στο πρώτο ματς του ΠΑΟΚ κόντρα στην Μπενφίκα στο Ντα Λουζ της Λισαβόνας όλο και λιγοστεύουν.

Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα Σάββατο 18/8 κανονικά και έτσι όπως όλα δείχνουν δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Κάτι τέτοιο σημαίνει πως ο Ρουμάνος τεχνικός πρέπει να επαναπροσδιορίσει τα πλάνα της ενδεκάδας του καθώς ο Ελ Καντουρί ήταν βασικός στα τρία από τα τέσσερα επίσημα ματς που έχει δώσει έως τώρα ο ΠΑΟΚ.

Εναλλακτικές λύσεις αποτελούν οι Ουάρντα, Ζαμπά και Μπίσεσβαρ, με έναν εκ των τριών να αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού στην Λισαβόνα.

Ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί το πρωί της Κυριακής (19.08) στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας και το απόγευμα της ίδιας μέρας θ’αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ για την Πορτογαλία.

Τη Δευτέρα (20.08) η ομάδα θα προπονηθεί στις 21:00 ώρα Ελλάδας στο Ντα Λουζ και νωρίτερα, στις 20:15 θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Ράζβαν Λουτσέσκου. Τους παίκτες θα εκπροσωπήσει ο Φερνάντο Βαρέλα.

O Ιβάν Σαββίδης στήριξε τον Πάμπλο Γκαρσία

Μάνατζερ Βέρνμπλουμ: «Αρνηθήκαμε 30 προτάσεις»

«Πρίγιοβιτς για Σπόρτινγκ»

Exit mobile version