ΠΑΟΚ

«Ελαμψε» ο Ουάρντα, «πίκρα» για δύο… (vid)

Ο χθεσινός απολογισμός των διεθνών του ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Μαρία Καλτσίδη Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Τρεις παίκτες, που ανήκουν στον ΠΑΟΚ είχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις την Παρασκευή 16/11 με τα Εθνικά του συγκροτήματα, με τον Ουάρντα να είναι αυτός που «χαμογέλασε» στο τέλος της βραδιάς και τους Λημνιό-Λάμπρου να φεύγουν με «πικρή» γεύση από την φυσική έδρα της ομάδας τους.

Αρχικά, ο Αιγύπτιος άσος ξεκίνησε βασικός στη νίκη της Αιγύπτου κόντρα στην Τυνησία με 3-2, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση.

Ο μεσοεπιθετικός του Δικεφάλου μάλιστα, ήταν ο δημιουργός του δεύτερου τέρματος των «Φαραώ», καθώς με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στο κεφάλι του Ελ Μοχαμαντί, ο οποίος βρήκε δίχτυα.

Δείτε στο 7:00 του παρακάτω βίντεο την εντυπωσιακή ασίστ του 25χρονου ποδοσφαιριστή:

https://www.youtube.com/watch?v=w6bpb-FoIlU

Από την άλλη, η Εθνική Ελπίδων ηττήθηκε με 0-1 από την Αυστρία στην Τούμπα και πλέον το έργο της γίνεται πολύ πιο δύσκολο για πρόκριση στα τελικά του Euro.

Από πλευράς ΠΑΟΚ, ο Δημήτρης Λημνιός αγωνίστηκε σε ολόκληρο το 90λεπτο, όντας ο πιο απειλητικός παίκτης της «γαλανόλευκης». Μάλιστα, ο νεαρός εξτρέμ του Δικεφάλου είχε την ευκαιρία να γίνει ο απόλυτος πρωταγωνιστής του αγώνα, όμως έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία της Ελλάδας στο δεύτερο μέρος με το σκορ στο 0-0.

Ο δεύτερος παίκτης, που ανήκει στους Θεσσαλονικείς, ο Λάζαρος Λάμπρου πέρασε ως αλλαγή στο ημίχρονο και ήταν αρκετά δραστήριος, χωρίς όμως να καταφέρει να συνδυάσει με ουσία την καλή αγωνιστική του παρουσία.

Ο Λάμπρου… πετάει στην Ολλανδία!

Ο Βέρνμπλουμ δικαίωσε τη φήμη του

Exit mobile version