Νάσος Κωνσταντίνου Δική

Για την υπόθεση που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο

Ένταση υπήρξε στη δίκη που αφορά τον θάνατο του Νάσου Κωνσταντίνου. Ο θάνατος του 24χρονου Κύπριου φίλου του ΠΑΟΚ συγκλόνισε το πανελλήνιο και η υπόθεση φτάνει στο τέλος, καθώς πέντε κατηγορούμενοι κάθονται σήμερα στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης.

Οι πέντε κατηγορούμενοι κατηγορούνται για ανθρωποκτονία στις 27 Απριλίου 2017, λίγο μετά τον ημιτελικό κυπέλλου ΠΑΟΚ-ΠΑΟ (4-0), όπου ο φίλαθλος του Δικεφάλου κατέληξε στο νοσοκομείο Παπανικολάου στις 4 Μαΐου 2017.

Η δίκη που αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη ξεκίνησε με ένταση, καθώς φίλοι του ΠΑΟΚ που βρισκόταν στον πρώτο όροφο του Δικαστικού Μεγάρου φώναξαν συνθήματα στη μνήμη του φιλάθλου του Δικεφάλου.

Συγκεκριμένα ξεκίνησαν να φωνάζουν «Νάσο ζεις, για πάντα ΠΑΟΚτσής» με αποτέλεσμα ο δικαστής να τους ζητήσει να βγουν από την αίθουσα και οι αστυνομικοί να τους απομακρύνουν.

Στη συνέχεια υπήρξε λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ των δύο πλευρών, ενώ δημιουργήθηκε και φραγμός από άνδρες των ΜΑΤ. Η δίκη διακόπηκε σε εκείνο το σημείο και πλέον συνεχίζεται αυτή την ώρα κανονικά.