ΠΑΟΚ

Φερέιρα: «Δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε τους παίκτες, να κοιτάξουμε μπροστά»

Ο Αμπέλ Φερέιρα, μίλησε ενόψει τις αναμέτρησης κόντρα στην Ξάνθη, υψώνοντας «ασπίδα» στους παίκτες του, τονίζοντας πως δεν μπορούμε να τους κατηγορήσουμε για κάτι, αναφερόμενος στο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, σημείωσε μεταξύ άλλων πως γνωρίζει τον τρόπο να επανέλθει η ομάδα και πως αυτό θα ρθει μέσα από δουλειά. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:...

Φερέιρα: «Έτοιμος για ένα παιχνίδι υψηλής έντασης ο ΠΑΟΚ»
Συντάκτης: Μάριος Σταμπουλής Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Αμπέλ Φερέιρα, μίλησε ενόψει τις αναμέτρησης κόντρα στην Ξάνθη, υψώνοντας «ασπίδα» στους παίκτες του, τονίζοντας πως δεν μπορούμε να τους κατηγορήσουμε για κάτι, αναφερόμενος στο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, σημείωσε μεταξύ άλλων πως γνωρίζει τον τρόπο να επανέλθει η ομάδα και πως αυτό θα ρθει μέσα από δουλειά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟΚ: Τι έπαθε ο Μπίσεσβαρ;

Διαβάστε απόσπασμα των δηλώσεών του στο PAOK TV:

«Πράγματι, νομίζω ότι όλοι μας απογοητευτήκαμε από το αποτέλεσμα της Κυριακής. Θεωρώ ωστόσο ότι ούτε εγώ ως προπονητής, ούτε ο κόσμος μπορούμε να κατηγορήσουμε για κάτι τους παίκτες. Προσπάθησαν, έπαιξαν όσο καλύτερα μπορούσαν, σκόραραν ένα γκολ που ο διαιτητής το ακύρωσε αλλά δε μπορώ να τους πω κάτι. Πάλεψαν ως το τέλος, επιτέθηκαν ως το τέλος. Οπότε τώρα, ένα δρόμο γνωρίζω για να επανέλθουμε. Είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε περισσότερο και καλύτερα, στον ίδιο δρόμο, για να βελτιωθούμε σε κάποιες λεπτομέρειες και να κοιτάξουμε μπροστά».

Exit mobile version