ΠΑΟΚ

Γιαννούλης: Ο ΠΑΟΚ θέλει περισσότερα από τα 4,5 εκατομμύρια ευρώ

Ο Δημήτρης Γιαννούλης είναι και θα είναι το μεταγραφικό πρόσωπο των ημερών για τον ΠΑΟΚ. Ο λόγος φυσικά ότι για τον διεθνή αριστερό μπακ του Δικεφάλου έχουν μπει στο κόλπο κορυφαίες ομάδες από την Premier League την Τσάμπιονσιπ αλλά και τη Ligue 1. Νιουκάστλ, Μαρσέιγ και Γουότφορντ βρίσκονται στη βιτρίνα και ήδη η χρηματιστηριακή αξία...

Νιουκάστλ Γιαννούλης
Γιαννούλης
Συντάκτης: Γιάννης Χωριανόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Δημήτρης Γιαννούλης είναι και θα είναι το μεταγραφικό πρόσωπο των ημερών για τον ΠΑΟΚ.

Ο λόγος φυσικά ότι για τον διεθνή αριστερό μπακ του Δικεφάλου έχουν μπει στο κόλπο κορυφαίες ομάδες από την Premier League την Τσάμπιονσιπ αλλά και τη Ligue 1.

Νιουκάστλ, Μαρσέιγ και Γουότφορντ βρίσκονται στη βιτρίνα και ήδη η χρηματιστηριακή αξία του Γιαννούλη ολοένα και ανεβαίνει.

Πρώτα οι προτάσεις των 3,5 εκατομμύριων ευρώ, ύψος που το Sportime είχε αποκαλύψει πως υπάρχουν και στη συνέχεια η πρόθεση/κίνηση των Νιουκάστλ και Μαρσέιγ να φτάσουν παραπάνω, έχουν δημιουργήσει μεγάλο θόρυβο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟΚ: Ο Λούνιν δεν είναι ο «εκλεκτός» (vid)

Οι Άγγλοι φαίνεται πως είναι εκείνοι που έχουν περάσει στο παρασύνθημα μια και στη Μασσαλία υπάρχει ακόμα ζήτημα για το κατά πόσο αυτά τα χρήματα μπορούν να βγουν από το ταμείο.

Όχι γιατί η Μαρσέιγ δεν έχει χρήματα αλλά για ένα θέμα αντίστοιχο του γαλλικού salary cap.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, ο ΠΑΟΚ δεν προτίθεται να πει «ναι» σε προτάσεις που θα είναι στα 4,5 εκατομμύρια ευρώ ακόμα και αν προσφέρεται ισχυρό ποσοστό μεταπώλησης (20-30%).

Είναι, πλέον, φανερό πως οι Θεσσαλονικείς θεωρούν πως μπορούν να αποκομίσουν πολλά περισσότερα χρήματα (ίσως και 6 εκατομμύρια) δίνοντας τον βασικό τους αριστερό μπακ και φυσικά διεθνή με την Εθνική Ελλάδας.

Από εκεί και πέρα, βέβαια, μένει να φανεί και τι προτάσεις μπορούν να προκύψουν από άλλες αγορές (Ισπανία, Πορτογαλία, δύσκολο για Ιταλία) ή για το αν η Νιουκάστλ ή η Γουότφορντ φτάσουν σε αυτά τα επίπεδα.

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ SPORTIME ONLINE

Exit mobile version