ΠΑΟΚ

Ιβάν Σαββίδης: Έντονη φημολογία ότι πουλάει – Τι βγαίνει στο σφυρί

Τι γίνεται με τον Ιβάν Σαββίδη;
Ιβάν Σαββίδης: Έντονη φημολογία ότι πουλάει – Τι βγαίνει στο σφυρί

Ιβάν Σαββίδης: Έντονη φημολογία ότι πουλάει επιχειρήσεις του στην Ελλάδα λόγω έλλειψης ρευστότητας.

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει δρομολογήσει την πώληση επιχειρήσεών του στην Ελλάδα, καθώς τα μέτρα της Ε.Ε. κατά της Ρωσίας έχει κάνει σχεδόν αδύνατη την εισροή κεφαλαίων του στην Ελλάδα.

Έτσι, λόγω (σ.σ. της τεχνιτής) έλλειψης ρευστότητας, πληροφορίες του Sportime θέλουν να έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για την πώληση κάποιων από τις επιχειρήσεις του.

Ιβάν Σαββίδης: Έντονη φημολογία ότι πουλάει – Τι βγαίνει στο σφυρί

Πρώτα πρώτα στη συζήτηση μπήκαν τα ΜΜΕ στα οποία δραστηριοποιείται ο Ιβάν Σαββίδης.

Αρχικά συζητήσεις γίνονται για το OPEN, το οποίο απαιτεί μεγάλα κεφάλαια για τη λειτουργία του ενώ λόγος γίνεται και για τα όποια σάιτ, ενημερωτικά ή αθλητικά, στα οποία δραστηριοποιείται.

Αυτά τα δύο έχουν πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων για την ώρα ενώ ΔΕΝ υπάρχει καμία κουβέντα τόσο για τον ΠΑΟΚ όσο και για τις υπόλοιπες επιχειρήσεις του Ιβάν Σαββίδη στην Ελλάδα.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.