ΠΑΟΚ

Ιβάν Σαββίδης: «Στα μάτια με εκείνους που δήθεν απείλησα»

Ο Ιβάν Σαββίδης σχολίασε την τιμωρία που επιβλήθηκε τόσο στον ίδιο όσο και στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου αναφέρει πως θα έχει καθαρή τη συνείδησή του όταν κοιταχτεί στα μάτια με εκείνους, που όπως τονίζει, δήθεν απείλησε. Η βαριά τιμωρία δεν θα μπορούσε να μην σχολιαστεί από τον ισχυρό άνδρα του Δικεφάλου, όμως...
Ιβάν Σαββίδης: «Στα μάτια με εκείνους που δήθεν απείλησα»

Ο Ιβάν Σαββίδης σχολίασε την τιμωρία που επιβλήθηκε τόσο στον ίδιο όσο και στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου αναφέρει πως θα έχει καθαρή τη συνείδησή του όταν κοιταχτεί στα μάτια με εκείνους, που όπως τονίζει, δήθεν απείλησε.

Η βαριά τιμωρία δεν θα μπορούσε να μην σχολιαστεί από τον ισχυρό άνδρα του Δικεφάλου, όμως στις τάξεις των «ασπρόμαυρων» αναφέρουν πως η ομάδα, πλέον, προχωρά μπροστά, κοιτώντας την επόμενη μέρα.

Αναλυτικά η θέση του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Κανείς δεν μπορεί να μου επιβάλλει μεγαλύτερες τιμωρίες από αυτές που βάζω εγώ στον εαυτό μου. Η κουβέντα για το θέμα αυτό θα σταματήσει εδώ, εξακολουθούμε να έχουμε εμπιστοσύνη στην Δικαιοσύνη. Θα περιμένω με ενδιαφέρον κάποια στιγμή να κοιταχτούμε στα μάτια με εκείνους που δήθεν απείλησα κι εγώ θα έχω καθαρή τη συνείδησή μου».

Γενικά ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ ήταν ήρεμος και ανέφερε στους συνεργάτες του πως θα ενισχύσει την ομάδα σε όλα τα επίπεδα ενόψει της συνέχειας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ιβάν Σαββίδης: «Στα μάτια με εκείνους που δήθεν απείλησα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.