ΠΑΟΚ

Καγκάβα: Πρώην ζευγάρι με Πορνοστάρ!

Ο Σίνζι Καγκάβα αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ με την πρώην σύντροφο του να κλέβει μερική από την λάμψη της μεταγραφής του Ιάπωνα Σταρ! Η πρώην σχέση του Καγκάβα τραβάει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της και ο λόγος δεν είναι άλλος από το επάγγελμα της Πορνοστάρ που ακολουθεί. Ο νέος παίκτης του...

Καγκάβα: Πρώην ζευγάρι με Πορνοστάρ!
Καγκάβα: Πρώην ζευγάρι με Πορνοστάρ!
Συντάκτης: Χρήστος Μαγγίνας Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Σίνζι Καγκάβα αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ με την πρώην σύντροφο του να κλέβει μερική από την λάμψη της μεταγραφής του Ιάπωνα Σταρ!

Η πρώην σχέση του Καγκάβα τραβάει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της και ο λόγος δεν είναι άλλος από το επάγγελμα της Πορνοστάρ που ακολουθεί.

Ο νέος παίκτης του Δικεφάλου διατηρούσε σχέση με την Ασιατικής καταγωγής πρωταγωνίστρια ταινιών Πορνό, Αμερι Ιτσινόζε, η οποία μάλιστα για χάρη του ποδοσφαιριστή άφησε στην άκρη -προσωρινά- την καριέρα της καθώς δεν ήθελε να δημιουργηθεί πρόβλημα στη σχέση της με τον Καγκάβα.

Η σχέση του ζευγαριού κράτησε για περίπου δύο χρόνια με τον Σίνζι να αποδεικνύει οτι παίζει και εκτός γηπέδου μεγάλη μπάλα!!


Exit mobile version